winbet спонсор Дунав

Един от основните спонсори на ФК „Дунав“ през следващите три години ще е WINBET

Един от основните спонсори на ФК „Дунав“ през следващите три години ще е WINBET.

Това заяви днес на официалното представяне на партньорството между футболния клуб и компанията председателят на Управителния съвет на „драконите“ д-р Симеон Симеонов. На пресконференцията присъстваха още зам.-кметът на Община Русе и член на УС на клуба Иван Григоров, изп. директор и член на УС на клуба Ивайло Петков, Петър Пенев – мениджър спортни залози към WINBET, Десислава Колева-Иванова – маркетинг и реклама към WINBET, треньорът Веселин Великов и футболистите Диян Димов, Мирослав Будинов и Бирсент Карагарен.

„Когато предложиш качество и добро представяне, хората го оценяват“, отчете зам.-кметът Григоров.
„Това със сигурност е плод на доброто представяне на отбора и оценка за работата ни до момента. Досега ФК „Дунав“ не е имал спонсор от такъв калибър. Договорът е изключително благоприятен за клуба, идва в много подходящ момент и се надявам партньорството ни да продължи“, каза още д-р Симеонов.

Той разясни, че контрактът предвижда специално финансиране на школата, както и бонуси за добро представяне и класиране на представителния отбор на „драконите“, който в момента е в топ 6 на родния футбол при завръщането си в елита след 25-годишна пауза.

„За нас е удоволствие да си партнираме. Вярваме в бъдещите ви успехи и се надявам, че това партньорство ще продължи“, сподели Десислава Колева – Иванова.

„Радвам се, че подкрепяме един от най-перспективните клубове в България през този сезон в лицето на ФК „Дунав“ Русе. Надявам се да продължавате в същия дух и ви желая да постигнете успеха на настоящия шампион на Англия „Лестър“, добави мениджърът спортни залози към WINBET Петър Пенев.
Той уточни, че предстои и обявяването на специален бонус с комплименти от WINBET за феновете на „Дунав“.

След подписването на официалните договори за партньорство между двете страни Десислава Колева-Иванова и Петър Пенев получиха и официални фланелки с логото на WINBET на гърба, с които „драконите“ ще играят през пролетния сезон.

Сподели:

Още новини от деня