Едно изключително иновативно и различно събитие е на път да се случи в Русе - FORTRESS FESTIVAL - music & wellness

Едно изключително иновативно и различно събитие е на път да се случи в Русе – FORTRESS FESTIVAL – music & wellness

Едно изключително иновативно и различно събитие е на път да се случи в Русе от 23 до 25 юни – FORTRESS FESTIVAL – music & wellness в Средновековен град Червен!

След три поредни години класически и джаз концерти в Крепостта, Диана Димитрова, президент на INNER WHEEL клуб Русе – Дунав, подкрепена безрезервно от дамите в една от най-големите доброволни организации на жени в света със статут на неправителствена организация в ОOН, е на път да сбъдне отколешната си мечта!

На 23, 24 и 25 юни в Средновековен град Чeрвен можете да станете част от първото издание на Фестивала на Крепостта!

Класика, джаз, мелъди рок и wellness практики сред природата, високо над нещата, там където историята ни нашепва за величието на нашата България!

Програмата е наистина забележителна и ще се превърне в празник за сетивата и душите на публиката в Средновековната крепост!

В Петък, 23 юни от 19 часа предстои концерт на властелина на суинга и джаза ВАСИЛ ПЕТРОВ с пианиста ЙОРДАН ТОНОВСКИ!

Гост в програмата – ДИАНА ДИМИТРОВА.

В Събота, 24 юни от 19 часа за първи път в Русенска област СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ ще представи своята “Книга за песните” в един невероятен концерт – спектакъл!

В Неделя, 25 юни, през деня ще се проведат wellness практики, които изследват алтернативни начини за достъп до състоянието на добро здраве чрез движение, дишане и пеене на мантри!

10 ч. Йога с ТЕОДОР ПЕЙЧЕВ

11 ч. PSYCHEDELIC BREATH® с ВИКТОРИЯ ЧЕРНЕВА (дихателна практика)

12 ч. Мантри с ДИАНА ДИМИТРОВА – вокал и АЛЕКСАНДЪР ПЕЙЧЕВ – акустична китара, като организаторите напомнят да се носят Йога постелки за wellness практиките.

И черешката на тортата във втория почивен ден, от 19 ч. – концерт на Тримата български тенори “Уникалните гласове” – БОРИС ЛУКОВ , ВЕСЕЛИН ВАЧЕВ, АЛЕКСАНДЪР БАРАНОВ!

Организиран е безплатен превоз за концертите – автобуси

в 16 ч. и 17.30 ч. за всеки от трите дена, а неделя и в 9 ч. за wellness практиките. Те ще тръгват от бившия Младежки дом срещу павилионите за цветя.

Входът за всяко от събитията е 15 лв. и ще се заплаща на място преди тях.

Кузата е Богоугодна – с набраните средства Inner Wheel клуб Русе – Дунав ще подпомогне ремонта и реставрацията на храма “Св. Димитър” в село Червен с благословията на Негово Високопреосвещенство Русенския митрополит Наум!

FORTRESS FESTIVAL има за цел да събере хора от всички среди и възрасти, за да се потопят в силата на музиката и специалните уелнес практики. Древната крепост и Средновековният град на територията й, осигуряват спокойна среда далеч от шума и суетата на градския живот, което ги прави идеалното място за връзка със себе си и другите!

Фестивалът на Крепостта е посветен на обединяването на хората и грижата за тяхното тяло, душа и дух. Събитието предлага подкрепяща и приобщаваща среда за всички да учат и да растат.

Разнообразната музикална програма включва еклектична гама от артисти, които внасят неповторима душевна енергия на фестивала!

Организаторите канят русенци и гостите на града на един необикновен фестивал на Крепостта, за да изпитат лечебната сила на природата, музиката и уелнес практиките на изключително място със зашеметяващи гледки!

Да бъдат част от една общност и да си тръгнат , чувствайки се извисени, вдъхновени и свързани!

Организаторите изразяват безкрайната си благодарност на спонсорите, които подкрепят инициативата им – Община Иваново, Регионален исторически музей – Русе, Дунарит, Ас строй, Дунав ленд агро ООД, Антоан Вилл, ВИК – Русе, Доминекс про, Аптеки Астра, Туристическа агенция MG travel, УМБАЛ Медика – Русе, Ветеринарна клиника и Зоомагазини “Албейтар”.

Сподели: