Центърът за продължаващо обучение организира курсове в различни сфери през този и следващия месец

Езикови курсове в Русенския университет

Центърът за продължаващо обучение към Русенския университет организира езикови курсове по английски, немски, румънски и испански език, с цена на учебен час от 3 лв.

Обучението се провежда по Европейската езикова рамка – А1, А2, В1, В2, С1, С2. Участниците могат да определят нивото, от което да започнат обучението си чрез предварителен тест, а в края на всеки успешно приключен модул се издава сертификат за съответното ниво на владеене на езика.

През месец септември започват курсове по английски език, ниво А1, А2, В1и В2.За всички останали курсове се събират заявки. Курсовете се водят от висококвалифицирани лектори с креативен подход на преподаване. Обучаемите ще придобият умения според изискванията на Европейската езикова рамка .

Екипът на центъра организира и подготвителни курсове за изпита IELTS (International English Language Testing System), с цена на учебен час от 5 лв. IELTS е най-популярният тест по английски език в света, който отваря врати пред бъдещи и настоящи студенти, както и пред хора, които искат да работят по цял свят. Курсовете се водят преподаватели с дългогодишен опит в подготовката за изпита. Учебната програма е разработена на два етапа – подготовка към ниво С1 – за владеещи езика на ниво В2 и подготовка за явяване на IELTS, състоящ се от тренировъчни тестове във формата на изпит с цел усвояване на успешни стратегии и тактики.

За допълнителна информация:

Център за продължаващо обучение на Русенския университет,

Студентско общежитие 4, етаж 1, кабинет 43

тел. 082/888 406; 0887 87 03 41

e-mail: mianeva@uni-ruse.bg

Сподели:

Още новини от деня