Езиков център “EXCEEDO”

Русе, ул. „Райко Даскалов“ № 22,  ет. 1, до Регионалната здравна каса
тел. 0889 163 293
e-mail: [email protected]

 

Русенската школа по английски език „Ексидо“ тържествено връчи сертификати Кеймбридж на свои възпитаници

58 от най-упоритите и последователни ученици на езиковата школа „Ексидо“ получиха на официална церемония днес своите сертификати за успешно положен тест на Кеймбридж. Тържеството се състоя в препълнената зала „Европа“ на Доходното здание в Русе. Събитието бе уважено от г-жа Ина Георгиева, представител на Британски съвет в България. Тя изнесе кратка презентация за условията и методите на обучение по английски език, за да бъде тази дейност наистина успешна.

ексидо 2019 4

Водещи на церемонията бяха самите деца от Ексидо. При връчването на сертификатите помощници бяха трима от най-големите ученици, една от които даже има вече издадена книга.

ексидо 2019 2

Водещата преподавателка Вяра Мутафчиева поздрави всички присъстващи с любима песен. Тя отбеляза още, че преди 10 години, които ще бъдат навършени съвсем скоро, тя е имала мечта да създаде класна стая, възпитаваща мечти и стремежи у учениците си. Днес на лице са добрите резултати от неуморната и работа.

ексидо 2019 2

Много вълнение и музикални изпълнения преживяха емоционално деца, родители, гости и преподаватели, свързани с езикова школа Ексидо. Вижте част от събитието във видео:

 

– – –

За трета поредна година езикова школа „Ексидо“ връчи езикови сертификати на Кеймбридж – 24 април 2018 г. – прочети повече

ексидо връчване сертификати 2018 ексидо връчване сертификати 2018 1

– – –

Broshura Broshura.CDR

– – –

Ексийдо получи Сребърен статут в партнъорската програма на Британски Съвет България

exceedo-british-council-2016

Тази година отново имах честта да присъствам на ежегодното събитие, организирано от Британски Съвет България. Церемонията за връчване на наградите, на която присъстваха представители на над 50 езикови школи от цялата страна, се състоя в хотел ‘Рамада’ в София.

Благодарение на неуморния труд и усилия на моите невероятни ученици, тази година Ексийдо получи Сребърен статут в партнъорската програма на Британски Съвет България! Тази награда е не само признание за качеството на подготовка за успешното полагане на изпитите на университета Кеймбридж за различните нива от А1 до C1, но и признание към всички деца от школа Ексийдо, които за четвърта поредна година доказват, че успеха не е блян, а достижима реалност и успешно полагат изпитите за сертификат на Кеймбридж!

Благодаря Ви от сърце, на Вас и Вашите родители, за доверието, смелостта и трудолюбието! Пожелавам Ви успешна нова академична година, успешни предстоящи Кеймбридж сесии и много ентусиазъм, за да вървим заедно напред! Благодаря и на нашият лоялен партньор Британски Съвет, който предоставя безброй възможности за развитие на младите хора и подкрепя нас, учителите, да ги реализираме.

– – –

rozdenikat-cherpi

– – –

cert-cambridge-exceedo-2015Английски езиков център „Ексийдо“ вече официално е подготвителен център за изпитите по английски език на университета Кеймбридж. След СОУПНЕ „Фридрих Шилер“, школата първата получила сертификат за подготовка за нивата Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE и CAE. Това е признание, с което преподаватели, ученици и управителят Вяра Мутафчиева се гордеят. То ги прави още по-отговорна към настоящите и бъдещи обучаеми, като ги мотивира за високото качество на подготовката и обучението, които предлагат.

От 1 септември 2015 година обучаващите се в Езиков център “Ексийдо“ могат да придобиват подобаваща подготовка, с която ще покрият изискванията на съответните изпити.

 

– – –

11937459_1156669671015501_6658316415117160405_o

На прага на новата учебна година и изпращайки лятото, аз и моите ученици в Exceedo си направихме положителна равносметка за отиващата си лятна ваканция. В рамките на 2 месеца и половина успяхме да посетим Великобритания и нейната столица, да подновим изцяло учебната си база и да завършим успешно лятната си академия Summer in the City, в която взеха участие близо 40 деца на възраст от 8 до 17 години. На мнозина от тях им предстои явяване за сертификат на Cambridge още тази есен. Изпитите се организират и провеждат при нас, със професионалното сътрудничество на Британски съвет България. Пожелвам успех на всички наши кандидати и вярвам, че ще се справят отлично!

Много от нашите ученици имаха възможност да тренират езиковите си умения в автентична езикова среда и смело се възползваха от нея. Аз, заедно с 18 мои възпитаници, посетихме за четвърта поредна година Обединеното Кралство и столицата Лондон. В рамките на 10 дни ученици на възраст между 10 и 17 години се обучаваха, пътуваха и обогатяваха познанията си за британската култура и начин на живот. Децата взеха участие в полудневни занимания насочени изцяло върху уменията им да говорят, бяха обучавани от трима британски преподаватели в група с ученици от Босна и Хърватска. В края на обучението те си изнесоха устни презентации по различни теми и направиха анкета на улицата, разговаряйки с местните жители на градчето, в което се провеждаше обучението. В рамките на една седмица посетиха 7 градчета в и извън област Девън, живяха в приемни семейства, което допринесе за езиковата им практика и се потопиха в океана. На база постигнатите резултати, учениците получиха сертификати от обучаващата ги организация. Тази година нашето училище получи и един допълнителен сертификат за признание от Кралската Национална Спасителна Служба. Тази чест си я заслужихме за дарителство и активно участие в занятията, проведени в базата на бреговата охрана в китното селце Clovelley. За достоен завършек на нашето английско предизвикателство посетихме Лондон и неговите основни забележителности.

Вярвам, че тази наша инициатива носи огромна отговорност, но и удовлетворение както за нашата работа в Езиков център Exceedo, така и за самите ученици. Благодаря на тях и на техните родители за гласуваното доверие! Пожелаваме на всички тях – деца, родители и колеги ползотворна и вдъхновяваща нова учебна година и много успехи! Още снимки можете да разгледате тук.

– – –

Addvantage_members_logo-sm За втора поредна година Ексийдо си партнира успешно с Британски Съвет България като реализира успешно кандидати за изпитите на университета Кеймбридж в различни нива и възрастови категории. Нашата работа като езиков център бе оценена с бронзов статут от Британски Съвет и ние имахме честта да присъстваме лично на самата церемония. Събитието се проведе в резиденцията на британския посланик в София, а домакин бе самият Г-н Джонатан Алън, който лично уважи награждаването.

– – –

Възпитаниците на езиковата школа „Ексидо“ си направиха и тази година парти за Коледа, подкрепени от своите учители. „Свобода на духа“, може да се нарече партито в късния следобед на 21 декември. Децата, както винаги, се чувстваха свободни и с нотка на изненада си размениха коледните подаръци. А за всеки от тях беше приготвен специален календар, с личната снимка и фотографии от изминали съвместни тържества. Те разполагаха и с диджей, който се съобразяваше с техните музикални предпочитания, които бяха свързани основно с английският език.

– – –

Eзиков център „Ексидо“ предлага безплатно обучение по английски език по програма „Аз мога повече”

През новата учебна година езиков център Ексидо предлага много нови възможности за обучение по английски език и повишаване на квалификацията на заетите и работещи хора. От месец януари 2013 година центърът стартира приемането на заявления на кандидатствалите и одобрени до момента лица за безплатно обучение по английски език по Европейската програма „Аз мога повече” .

Обучението включва 3 нива с обща продължителност 300 учебни часа. Езиковият център сформира маломерни групи състоящи е от не повече от 8 курсиста с цел по-висока ефективност на обучението.

Учебниците и учебните материали, които ще използвате по време на курса , също ще бъдат безплатни. Това е много добра възможност за всеки, който би желал да повиши квалификацията, знанията и уменията си по английски език.

За повече информация и съдействие от наша страна, не се колебайте да се свържете с нас всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 часа и в събота от 10.00 до 17.30 часа.

– – –

Ученици от Ексийдо се снимаха с Адел и Мадона

На 02 септември, точно в 10.00 часа сутринта, езиков център Ексийдо отваря врати за своите настоящи и бъдещи възпитаници след едно изключително успешно и вълнуващо лято. За втора поредна година ученици от школата на възраст от 10 до 18 години бяха част от предизвикателството да посетят Великобритания и да практикуват езиковите си умения в естествена езикова среда.

В рамките на 10 дни, учениците, придружени от своята преподавателка Вяра Мутафчиева, посетиха Северен Девън и 5 града в областта като част от езиковата ваканция организирана от британската образователна организация СОЛ и Ексийдо. Децата бяха разпределени в три групи според възрастта и нивото на владеене на езика и бяха обучавани от трима английски преподаватели в продължание на 5 дни. В програмата взеха участие и други ученици от Хърватска и Румъния. Българските участници не само успяха да премерят езикови сили със своите връстници, но и да докажат, че по нищо не им отстъпват. Една от заслугите за това се дължи на 12 годишната Михаела Дакова, която спечели първа награда за есе на тема Моето незабравимо преживяване в Девън .

Децата имаха шанс да практикуват езика на Шекспир целодневно тъй като бяха настанени в английски семейства, което допринесе за това да опознаят голяма част от навиците, ежедневието и културата на съвременното британско семейство, както и да споделят с тях много от историята и културата на нашата страна. Заедно с полудневните занимания, в програмат бяха заложени посещения до емблематични за областта и страната места като Стоунхендж, замъкът на крал Артур в Тинтаджъл, търговският град Барнстъпъл, атлантическото крайбрежие на Ilfracombe и Woolacombe, както и пословичните градчета близнаци Lynton и Lynmouth, чиийто граници могат да бъдат преодоляни за минута време благодарение на железопътната връзка помежду им.

И все пак трябва да признаем, че най-завладяващата част от пътуването бяха двата дни прекарани в британската столица Лондон, където учениците имаха възможността да посетят Бъкингамския дворец, да сверят часовника с Биг Бен и да се снимат редом с любимите си звезди, без те да имат нищо против в Музея на Мадам Тюсо. Едно от незабривимите преживявания обаче ще остане навършването на пълнолетие на Енис Мехмет, (кандидат за CAE на университета Кеймбридж ), който отпразнува 18-тия си рожден ден на върха на Лондонското Око.

Самият той сподели следното: Престоя в Англия ме впечатли много тъй като хората се отнасяха учтиво и мило с нас. Посетихме някои пленяващи с атмосферата си места и за това бих искал отново да посетя Острова’

Деси Нарова, 15 г. Казва: Харесах Англия, защото е много различна , спокойна и прекрасна страна, в която има дисциплина, но може да бъде и много забавно. И освен това се снимах с Джъстин Бийбър 🙂

‘Пътуването до Англия беше едно невроятно преживяване, изпълнено с много емоции и забавни моменти. Научих много нови интересни факти и подобрих английския си. Най-хубавото бе, че всички станахме приятели!’, казва Теодора Чернева на 17 години, кандидат за първи сертификат на университета Кеймбридж.

‘ В качеството си на преподавател по английкси език и на ръководител на езиков център Ексийдо, съм щастлива и горда, че за втора поредна година успяхме да реализираме това пътуване и истинско предизвикателство за нашите деца! Най-значимата оценка лично за мен бе удовлетворението у децата и радостта им от преживяното . Благодарна съм на всички родители за гласуваното доверие и на куража на нашите ученици да представят себе си и нашия град във Великобритания!’

– – –

Английски езиков център EXCEEDO стартира учебната ScCOOL година с нови езикови програми и много повече изненади за своите бъдещи и настоящи курсисти.
С удоволствие Ви каним да посетите центъра в деня на отворените врати, за да научите повече, да се заредите с настроение и да проследите как протича избран от вас курс по английски език !


Къде ?
На ул. Райко Даскалов 22, ет. 1, до Регионалната здравна каса

В колко часа?
Заповядайте след сутришното си кафе или на следобеден английски чай!

И още…Какво предлагаме на учащите през новата учебна година?


За най-малките и за Вас родители

• Обучение по английски език от ранна детска възраст по водещи учебни системи на водещи британски издателства по забавен и достъпен начин.

Какво да очаквате?
• Висококвалифицирано обучение поднесено от преподаватели с дългогодишен опит в обучението на малки деца в приятна обстановка, комбинирано с много игри и забавления за Вашите деца!
• Съвременни методи в чуждоезиковото обучение приложени от млади, усмихнати и отдадени преподаватели!
• Обучение, което протича по водещи учебни системи на британски издателства!
• Вашето дете ще бъде част от маломерна група, съставена от не повече от 6 деца с цел максимално усвояване на езиковите умения и прилагане на индивидуален подход спрямо всяко едно от децата.
• Гъвкава схема на посещение – графиците за посещение са изцяло съобразени с желанието на родителите!

Кога можете да се запишете?
Всеки ден от 10.00 до 12.00 часа от 13.00 до 15.00 часа или от 18.00 до 20.00 часа в езиков център Ексидо или на посочените телефони за връзка с центъра.

Exceedo - децаKids Programme
е предназначена за деца от две възрастови групи:
1. Групи, съставени изцяло от първокласници, които не обичат да скучаят и желаят да изучават езика на Хари Потър и да влязат в неговият вълшебен свят!
• Работи се по специално разработена програма за ограмотяване по английски език като обучението протича в група, съставена от не повече от 5 деца.
2. Групи, съставени от деца от 2-4 клас, чийто брой е строго фиксиран до 5 деца в група.
• Обучението подготвя децата за Cambridge Young Learners English Tests monkey

• Езиковият център организира провеждането и явяването на децата на Cambridge Young Learners English Tests за нивата Starters or Movers
• Гъвкава схема на посещение с фиксирани 4 учебни часа седмично – графиците за посещенеие са изцяло съобразени с желанието на родителите!

Какво да очаквате?
• Занятията се провеждат в комфортни учебни зали, в центъра на града, оборудвани с климатици и аудио-визуална техника ;
• Обучението се извършва в малки групи и с индивидуален подход към всяко дете;
• Предоставя се възможност за разсрочено плащане на таксите;
• В течение на обучението напредъкът на курсистите постоянно се следи с помощта на текущи тестове;
• Осигуряват се консултации и допълнителни часове по време на курса по желание на курсиста и на родителите ;
• Висококвалифицирано обучение, комбинирано с много игри и забавления за Вашите деца!
• Съвременни методи в чуждоезиковото обучение приложени от млади, усмихнати и отдадени преподаватели!
• Обучение, което протича по водещи учебни системи на британски и американски издателства;
• Всяко дете, успешно положило финалния тест, получава сертификат за завършен курс на обучение;


Кога можете да се запишете? Всеки ден от 10.00 до 12.00 часа от 13.00 до 15.00 часа или от 18.00 до 20.00 часа в езиков център Ексидо или на посочените телефони за връзка с центъра.

sChOOl Programme

Програмата е разработена за деца от 5-7 клас и успешно подготвя обучаемите за явяване на Cambridge Young Learners English Tests за нивата Flyers, KET & PET 

Какво да очаквате?

ексидо русе деца• Занятията се провеждат в комфортни учебни зали, в центъра на града, оборудвани с климатици и аудио-визуална техника ;
• Обучението се извършва в малки групи и с индивидуален подход към всяко дете;
• Предоставя се възможност за разсрочено плащане на таксите;
• В течение на обучението напредъкът на курсистите постоянно се следи с помощта на текущи тестове;
• Осигуряват се консултации и допълнителни часове по време на курса по желание на курсиста и на родителите ;
• Висококвалифицирано обучение, комбинирано с много игри и забавления за Вашите деца!
• Съвременни методи в чуждоезиковото обучение приложени от млади, усмихнати и отдадени преподаватели!
• Обучение, което протича по водещи учебни системи на британски и американски издателства;
• Всяко дете, успешно положило финалния тест, получава сертификат за завършен курс на обучение;
• Гъвкава схема на посещение с фиксирани 4 учебни часа седмично – графиците за посещенеие са изцяло съобразени със заетостта на децата!

Кога можете да се запишете?
Всеки ден от 10.00 до 12.00 часа от 13.00 до 15.00 часа или от 18.00 до 20.00 часа в езиков център Ексидо или на посочените телефони за връзка с центъра.

Teen ProgrammeTeen Programme
Програмата е специално разработена за ученици от 8-12 клас съответно начинаещи, средно напреднали и напреднали.
Какво да очаквате?
• Обучението подготвя учащите за успешно явяване на unicamb-esol за нива KET И PET
• Изпитна подготовка за гимназисти и зрелостници за успешно полагане на изпитите на unicamb-esol за нива FCE; CAE и CPE.
• Включени в цената учебни и допълнителни изпитни материали и ресурси, които помагат да усъвършенствате уменията си и които можете да ползвате и у дома;
• Маломерни групи, съставени от не повече от 5 участника, които владеят езика на същото ниво;
• Учебната програма дава възможност на децата да преговарят и затвърдяват наученото през учебната година, както и да усъвършенстват знанията и уменията си.
• Обучението е организирано на модулен принцип и всяка седмица децата усвояват учебен материал на определена тематика.
• Занятията протичат 2 и/или 3 пъти седмично по 2 учебни часа в рамките на едно занятие.
• На първото занятие децата полагат входящ тест за прецизното определяне на езиковото ниво
• Задълбочена и цялостна езикова подготовка за Вашето успешно явяване и полагане на зрелостен и кандидатстудентски изпит по английски език.

Какво още? – Подготовка за изпити за международно признати безсрочни сертификати по английски език Cambridge ESOL

Курсовете, които предлага английски езиков център EXCEEDO , ще Ви подготвят да положите изпит и да придобиете престижен езиков сертификат, доказващ категорично Вашето високо ниво на владеене на английски език.

В рамките на курса pre-FCE

• работите активно по всяко едно от четирите езикови умения – слушане, четене, писане и говорене;
• обогатявате своя речник, натрупвайки сериозен лексикален запас;
• затвърждавате граматическите структури;
• упражнявате се във всички разнообразни форми на писмена и устна комуникация.
• запознавате се с основните особености на изпитния формат и се упражнявате в отделните му компоненти език.

В рамките на курса FCE

• обучението ви дава възможност да напреднете бързо по своя път към престижните езикови сертификати на University of Cambridge ESOL.
• покривате цяло езиково ниво в рамките на само няколко месеца;
• в кратки срокове интензивно повишавате и затвърждавате своите езикови познания, достигайки необходимото Ви високо ниво на владеене на езика;
• запознавате се с особеностите на изпитния формат по отделните му компоненти, получавате компетентни съвети и усвоявате стратегии за успешното му полагане;
• тествате знанията си на пробен изпит, оценяван по реалните изпитни критерии.
• Езиковият център организира 6 или 8-месечни курсове през цялата година като равномерно повишавате своето ниво и трупате знания и умения за справяне с формата на изпита
• тествате знанията си на пробни изпити, провеждани и оценявани по всички правила и критерии на Cambridge ESOL.
• фокусирате своето внимание върху работа по формата на изпита;
• преговаряте граматиката и обогатявате лексиката си;
• концентрирате се върху особеностите на всеки от изпитните компоненти и възможните грешки, които могат да бъдат допуснати;
• запознавате се в детайли с критериите, по които ще бъдете оценявани на реалния изпит;
• подготвяте се за специфичните особености на предпочетения от Вас тип изпит – хартиено или компютърно базиран;
• работите върху автентични материали, давани на предходни изпитни сесии на Университета Кеймбридж;
• Включени в цената учебни и допълнителни изпитни материали и ресурси, които помагат да усъвършенствате уменията си и които можете да ползвате и у дома;
• Маломерни групи, съставени от не повече от 5 участника, които владеят езика на същото ниво;
• Езиковият център организира провеждането и явяването на курсистите на избраната от тях лично изпитна дата за получаване на сертификат на Кеймбридж и освен това съдейства максимално при регистрирането на всеки един кандидат;

В рамките на курса pre-CAE

Поради сложността и спецификата на изпита за придобиване на Certificate of Advanced English на Cambridge ESOL, специалистите на University of Cambridge ESOL препоръчват подготовката за него да се извършва в рамките на два модула. Това, както и силната амбиция и желание на преподавателите от езиков център Ексидо да подготвят максимално добре своите курсисти за това предизвикателство мотивираха екипа на Ексидо да създаде курс, който представлява плавен преход между сертификатната подготовка за изпитите FCE и CAE на Cambridge ESOL.

Какво да очаквате ?

• преговор и усвояване на специфични сложни граматични структури;
• усвояване на богат речников запас, необходим на курсистите, за да продължат с курс, подготвящ за явяване на изпит САЕ и да си гарантират отлични резултати;
• усвояване на разнообразни форми на писмена и устна комуникация;
• упражняване във формата на изпит САЕ и запознаване с особеностите на всеки от отделните му компоненти.
• запознавате се с основните особености на изпитния формат и се упражнявате в отделните му компоненти език.
• Обучението протича в рамките на 6 учебни часа седмично в рамките на маломерна група съставена от 5 участника.

В рамките на курса САЕ

Вторият модул от подготовката за успешно явяване на изпит за сертификат САЕ подготвя за същинската част на изпита в рамките на от 3-5 месеца или 5-8 месеца в зависимост от нивото на обучаемият.

Какво да очаквате ?

ексидо - ученикВъзможност да покриете едно цяло езиково ниво в рамките на няколко месеца;
• В кратки срокове интензивно да повишите своето ниво и да се подготвяте за полагане на изпит за престижния Certificate of Advanced English на University of Cambridge ESOL;
• Да се запознаете с особеностите на изпитния формат по отделните му компоненти и да развиете стратегии за успешното му полагане;
• Да тествате знанията си чрез включения в курса пробен изпит, провеждан и оценяван по критериите на Университета Кеймбридж.
• Постепенно натрупвате и затвърждавате своите знания в рамките на 5 или 8-месечен курс на обучение;
• Обучение с равномерен ритъм и посещения, съобразени с графика и на работещите хора;
• Повишавате езиковото си ниво и се запознавате със специфичния формат на предстоящия изпит;
• Тествате знанията си на пробни изпити, провеждани и оценявани по всички правила и критерии на Cambridge ESOL.
• Работите върху автентични материали, давани на предходни изпитни сесии на Университета Кеймбридж;
• Включени в цената учебни и допълнителни изпитни материали и ресурси, които помагат да усъвършенствате уменията си и които можете да ползвате и у дома;
• Маломерни групи, съставени от максимум 5 човека, които владеят езика на същото ниво. Това позволява оптимално усвояване на учебния материал и стимулира активното участие на всички курсисти в учебния процес;
• Езиковият център организира провеждането и явяването на курсистите на избраната от тях лично изпитна дата за получаване на сертификат на Кеймбридж и освен това съдейства максимално при регистрирането на всеки един кандидат;

Какво още е важно да знам?

1. Относно сертификатите:

• Дори и да не положите изпит на Cambridge ESOL, при успешно завършен сертификатен или общ курс на обучение по английски език, Вие получавате сертификат, който гарантира Вашето високо езиково ниво!
• Сертификатите за успеваемост на Ексидо се издават след успешното полагане на финален пробен изпит и съдържат информация отнпсно Вашето ниво според Европейската езикова рамка, броя посетени занятия и постигнат резултат!
• При успешно полагане на изпит на Cambridge ESOL, Вие получавате безсрочен международно признат сертификат за владеене на английски език на съответното ниво, който Ви дава конкурентно предимство при кандидатстване за обучение в чужди или за престижна работа в и извън границите на България!

2. Относно таксите за обучение:

Езиков център Ексидо предоставя възможност на своите клиенти и курсисти за разсрочено плащане на таксите за модулно обучение, както и специални отстъпки за всеки един от Вас, който се възползва от опцията ‘Помогни на приятел да учи и да се забавлява с теб’. Тази възможност прави цената на Вашето обучение по-ниска и Ви предоставя изборът да изучавате английски език с Ваш близък или приятел в приятна езикова среда и атмосфера.

За Вас делови и работещи хора Ексидо предлага три възможности за обучение:

Adult Programme/ Курсове за възрастни по общ английски език
1. Абсолютно начинаещи
2. Начинаещи
3. Средно напреднали
4. Напреднали
Business Class Programme / Специализирани курсове по бизнес английски
Обучението е с бизнес насоченост с цел развиване на специфични умения, усвояване на специализирана лексика , водене на делови разговори, изнасяне на презентации, разговори по телефона, водене на делова кореспонденция, организиране на пътувания. Курсистите имат възможност за покриване на нива от B1-B2 и C1-C2 според Европейската езикова рамка.
Work and Study Programme / Курсове по месторабота
Езиков център Exceedo провежда обучение по месторабота за Вашите служители. Програмите включват обучение по общ английски, английски за комуникация, бизнес английски, както и комбинация между трите.Според конкретните Ви нужди ние можем да предложим готови модули за обучение или индивидуално разработени учебни програми. Материалите, с които работим са на престижни и съвременни британски издателства, чиято цел е максимално равивеане на уменията за ефективно общуване на английски език.

ученици


Други възможности за обучение и езиково усъвършенстване в езиков център Ексидо

Individual Programme – курсът представлява гъвкав план за индивидуално обучение, съобразен изцяло с нуждите, целите и заетостта на обучаващият се;
English for communication – интензивен курс по английски език разработен с цел подобряване на комуникативните умения и затвърждаване на ключовите структури за съответното ниво. Програмата е изключително подходяща за участници в студентски и младежки програми за културен обмен Work and Travel USA, Internship UK, Work and Travel Europe, Work and Study;
Exceedo Summer shCOOL Летните интензивни езикови курсове предоставят възможност както на учащите курсисти така и на работещите хора в рамките на лятната ваканция да покрият цяло едно езиково ниво от избранат от тях програма за чуждоезиково обучение. С летните интензивни курсове може да се получи качествена езикова подготовка и за успешното полагане на изпитите на университета Cambridge – YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE. Традиционно всеки курс е придружен от лятна ценова отстъпка от 25%

Go To England Programme
Езиков център Ексидо съвместно с британската образователна организация SOL организира летни езикови курсове на територията на Великобритания. В рамките на лятната ваканция нашите настоящи и бъдещи възпитаници имат възможност да прекарат 10 календарни дни в градчета в областта Северен Девън придружени от свои преподаватели от езиковият център. Там те биват посрещани, настанявани в подбрани английски семейства, обучавани в естествена езикова среда и стимулирани максимално да практикуват и еазвиват езиковите си умения. Програмат включва организирани екскурзии до най-популярните в областта туристически атракции и цял един ден в Лондон. В края на обучението, курсистите получават Сертификат от обучителния център за успешно участие в курса. Цената включва организиран 10-дневен курс на обучение, трансфер от летището до приемното семейство и обратно, храна и настаняване в английско семейство и всички организирани предварително екскурзии до Лондон и областта.

The LATEST NEWS / Какво ново предстои?

Английски езиков център Exceedo предоставя на своите курсисти възможност за непрекъсната градация на нивата до степен, съобразена с индивидуалните им потребности защото за нас Вие сте важни, а Вашите знания ценни – ние искаме Вие да знаете много повече!
Можете да заявите желание за участие в езиков курс на езиковият център, който се намира на улица Константин Величков 11 ( зад Пикадили ), всеки работен ден от 10.00 до 12.00 часа и следобед от 13.00 до 15.00 часа или вечер от 18.00 до 20.00 часа. За по-голямо удобство можете да се свързвате с нас на познатите Ви телефони или да ни пишете на електронната поща по всяко удобно за Вас време!


Телефон: 0889/ 163 293, 0898/ 710068, 082/ 522 444, 0884/ 877 444

e-mail: [email protected]

pic1

pic2

Сподели: