Екипът на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – Русе завоюва голямата награда на националното състезание на МОН „Най-добър млад фризьор и гримьор"

Екипът на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – Русе завоюва голямата награда на националното състезание на МОН „Най-добър млад фризьор и гримьор“

Време за прочитане: < 1 мин.

Екипът на Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова” – Русе завоюва голямата награда на националното състезание на МОН „Най-добър млад фризьор и гримьор“ в категория „Цялостно представяне“.

За първа година в онлайн формат, учениците се състезаваха в две категории: „Салонно подстригване“ и „Вечерна дамска прическа тип кок с елемент вълна“. Гримьорите в конкурса показаха умения за изработване на дневен и вечерен грим, вдъхновен от актуалните тенденции за сезон „Пролет – лято“ 2021.

Достойното представяне на отборите на модното училище, е стимул за успешна професионална реализация, заряд за нови идеи и вдъхновение в областта на фризьорските и козметичните услуги.

Сподели:

Още новини от деня