Д-р Айдън Джиниев: Това, което трябва да се направи от всички, е позитивна кампания

Екипът на Тубдиспансера и д-р Айдън Джиниев ще бъдат наградени за съпричастност към имунизационната кампания на Република България срещу Covid-19

Утре от 11.00 часа в зала „Свети Георги“ на Областна администрация – Русе ще се проведе тържествена церемония, на която ще бъдат наградени екипа на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков – Русе“ и общопрактикуващия лекар д-р Айдън Джиниев. Те ще получат грамота от министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров за проявено старание, висок професионален ангажимент, постигнати резултати и съпричастност към имунизационната кампания на Република България  срещу Covid-19.

Церемонията ще бъде водена лично от областния управител Борислав Българинов, а на нея ще присъства и изпълняващия длъжността директор на Регионалната здравна инспекция д-р Искра Генева. Веднага след това ще бъде представена и кратка информация относно актуалната епидемична обстановка и напредъка по ваксинацията в региона.

Сподели: