Екипът на euShipments.com взе участие в SERP Conf. 2024

Екипът на euShipments.com взе участие в SERP Conf. 2024

Базираната в Русе международна логистична компания euShipments.com беше партньор и участник в двудневната конференция SERP Conf. 2024. Събитието се проведе на 18 и 19-ти април в Национален дворец на културата, София.

SERP Conf. е ежегодна конференция с фокус SEO (оптимизация на търсещите машини), дигитален маркетинг и онлайн търговия. Орагзнизатор е компания SERPact – български лидер в областта на SEO услугите за бизнеси от всякакъв калибър и индустрия.

euShipments.com беше сред основните спонсори и партньори на конференцията. По време на двата дни екипът на компанията активно участва в дискусии с посетителите от цял свят, споделяйки експертните си знания и опит в областта на екомерс фулфилмънта и международните доставки. Богатата динамика на събитието създаде отлични възможности за размяна на идеи и за създаване на нови стратегически партньорства.

Светлозар Димитров, изпълнителен директор на euShipments.com, беше участник в специален панел за въпроси и отговори, свързани с различни аспекти от международната електронна търговия. Той отговори на редица въпроси на публиката, свързани с екомерс логистиката и предизивкателствата пред онлайн търговците, които продават на множество пазари. Другите участници в панела също бяха утвърдени експерти в различни аспекти на електронната търговия, а модератор на дискусията беше председателят на европейската организация „Екомерс Европа“ – Вийнанд Йонген.

Сподели: