Екип на „Дунав” отново ще радва световни футболни легенди

Екип на „Дунав” отново ще радва световни футболни легенди

Време за прочитане: < 1 мин.

Популярният приятел на „Дунав” Кирил Евтимов получи неочакван подарък от футболиста на русенския отбор Петър Патев. Бранителят на „Драконите“ подари свой екип от настоящия сезон на Евтимов, с когото се видяха по време на коледната почивка в родния Бургас.

Трогнат от неочакваният дар Кирил е обещал, че тениската на сърцатия дунавски защитник ще се озове в ръцете на поредна легенда на световния футбол, с която бургазлията ще се срещне през 2019 година. Придобилият известност и като „Човекът в кадър“ Евтимов не пропуска случай да разшири кръга на популярните личности, пред които с удоволствие представя България в положителна светлина, въпреки трудните години пред родния футбол. Давид Луиз, Робер Пирес, Джон Тери, Марсел Десаи, Маурисио Почетино, Лука Маркеджани, Нуно Гомеш, Пауло Ферейра са само част от звездните му приятели.

Той вече превърна във фенове на „Дунав” легендите Томас Бролин, Баудевайн „Боло“ Зенден, Патрис Локо и Венсан Герен.

Евтимов се опитва и да помогне за съживяването на футбола в родния си град Бургас, като дава за пример именно възраждането на „Дунав”, който вече трети пореден сезон е с елитен статут.

Сподели:

Още новини от деня