община русе

Експерти на община Русе взеха участие в дискусионния форум „Изграждане на единна система за управление и намаляване на риска от ПТП“

На 20 март експерти на община Русе взеха участие в дискусионния форум „Изграждане на единна система за управление и намаляване на риска от ПТП“, където бяха представени добрите европейски практики за ефективно управление на ресурсите при изграждането на безопасна инфраструктура.

На 19 март стартира радио рубрика под надслов „Транспортна безопасност-информирани и отговорни“ съвместно с Радио „Русе“, в която ще бъдат дискутирани теми, свързани с подобряване на пътната обстановка, ангажираността на хората, с цел намаляване на пътнотранспортните произшествия.

На 18 март в СУПНЕ „Фридрих Шилер“ се състоя награждаването на спечелилите участници в проведения общински кръг на националното състезание по безопасност на движението по пътищата за учебната 2023/2024 година.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Социални дейности, здравеопазване и транспорт“ през отминаващата седмица.

Сподели: