Ентусиасти от община Ценово се събраха отново на традиционния футболен турнир

Ентусиасти от община Ценово се събраха отново на традиционния футболен турнир

Ентусиасти от община Ценово се събраха отново на традиционния футболен турнир. За поредна година организатори и състезатели превърнаха срещите в истинска футболна фиеста. Проявата се провежда повече от двадесет години и е един от акцентите в спортния календар на общината. За поредна година надпреварата премина под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров. Той и председателят на Общинския съвет Георги Георгиев връчиха наградите на победителите.

Спортната надпревара беше организирана по системата всеки срещу всеки. След оспорваните двубои на първо място се класираха футболистите на „Левски“ – Караманово. Отборът за втора поредна година печели титлата. Състезателите единодушно се обединиха около идеята и обявиха, че предоставят наградния фонд на фондация „Жени, пострадали от домашно насилие“. На второ място застанаха състезателите на „Ракети“ – Ценово, а третата позиция беше заета от „Янтра“ – Ценово.

Публиката определи индивидуалните носители на отличия. За най-добър вратар бе посочен Даниел Илиев. Николай Миланов получи приза за най-перспективен състезател, а отличието за най-техничен играч отиде при Маноел Иванчев.

Сподели: