ФК Епъл Джулюница спечели турнира efbet Winter Masters Русе

ФК Епъл Джулюница спечели турнира efbet Winter Masters Русе

ФК Епъл Джулюница спечели турнира efbet Winter Masters Русе този следобед. Финалът между отборите на Епъл Джулюница и Лайтс Велико Търново завърши при резултат 4:1. В полуфинала Епъл Джулюница се наложи над Мечките Русе с 2:1. Лайтс на свой ред победи Кубратята с 4:1.

Церемонията по награждаването преди малко води и връчи награди Калоян Георгиев – зонален представител на Българска асоциация мини футбол за Североизточна България.

Футболният турнир Winter masters събра най – добрите в минифутбола у нас на 6 и 7 януари в Арена Русе.

Данубио Русе и Спартак Велико Търново участваха на турнира и направиха много силни и запомнящи се мачове. И двата отбора имат много голям потенциал и скоро може да очакваме успехи и трофей на национална сцена. Селекцията на Александър Владимиров и неговият Данубио имаше сили дори да спечели турнира, но силната конкуренция и липса на шанс в определени монети не доведе до това. Спартак Велико Търново пък за пореден път играха много добре, но при тях опитът и концентрацията в важни моменти лишиха отбора от място на полуфиналите.

Тимът от град Велико Търново „Селесао“ не успя да се класира за елиминационна фаза в Русе , по показа желание да се доказва и на национална сцена. Младите момчета играха с настроение и феърплея на ниво.

Тимът от град Силистра „Алпинистите“ не успя да се класира за елиминационна фаза в Русе , показа за пореден тъп потенциал в някой от мачовете си , но късата резервна скамейка и липса на шанс в първият мач най-вече им попречи за по добро представяне.

Определено Алпинистите Силистра са един от най-симпатипните отбори в България, приятели на всички , винаги се забавляват и играят за удоволствие.

Феърплеят от страна на Алпинистите винаги е на най-високо ниво.

ФК „Възраждане – Касис“ – Ловеч направи дебют в републиканския турнир. Тимът от град Ловеч не успя да се класира за елиминационна фаза в Русе , но показа много добър футбол и остави отлични впечатления. В последният двубой от груповата фаза Възраждане-Касис трябваше да спечели трите точки за да продължи напред, но беше изненадан от Медия Пиксел Дебелец. Въпреки изненадващата загуба тимът от Ловеч победи по рано вицешампиона на България по мини футбол Мечките с 1:0 в първият си мач от турнира и стресна всички любители и познавачи на играта .

Две победа и две загуби инкасираха с това си участие, за съжаление това не им стигна да се класират на полуфиналите, но определено тази формация от град Ловеч показа хъс и характер за успехи.

Определено работата на председателя на БАМФ Ловеч Милко Димитров е отлична, след като вече поне 6 отбора играят на републикански турнири успехите и резултатите се редят след всеки следващ.

Тимът от град Дебелец „Пиксел Медия“ не успя да се класира за елиминационна фаза в Русе, по показа от мач на мач по добра игра. В последния двубой от груповата фаза победи Възраждане-Касис като по този начин дори попречи на тимът от Ловеч да се класира на полуфинал. Една победа и три загуби инкасираха с това си участие, но оставиха отлични впечатления за нов отбор с поведение , отношение и игрови потенциал. Определено Пиксел Медия Дебелец е състав който тепърва пе го виждаме по турнирите и ще показва все по добри игри и резултатите.

Организаторът Владимир Бялмарков има желание този отбор след време да е фактор най- малкото в региона на централна България в силната конкуренция на отборите от Велико Търново, Габрово, Ловеч и Русе .

Сподели: