Есенното издание на Националното изложение на производителите „С любов към българското“ започва на 27 септември

Есенното издание на Националното изложение на производителите „С любов към българското“ започва на 27 септември

Време за прочитане: < 1 мин.

Традиционното есенно издание на националното изложение на производителите „С любов към българското“ стартира на 27 септември, понеделник, и ще продължи до 2 октомври.

Изложението ще се открие на своето традиционно място – по ул. „Александровска“ (от ул. „Майор Атанас Узунов“ в посока паметника на „Альоша“) в добре познатите от миналите години изложбени павилиони.

Основната му цел е да презентира и подпомогне българското производство, както и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупят качествени стоки на достъпни цени.

В изложението, което се осъществява с подкрепата на Община Русе, ще участват над 30 производители, занаятчии и търговци от цялата страна. Те предлагат дамска и мъжка конфекция, детски стоки, трикотаж и бельо, чанти и кожени изделия, сезонни стоки, бижутерия и аксесоари, захарни изделия.

Акцент на предстоящата проява ще бъдат българска бижутерия от сребро и естествен кехлибар, качествен текстил за дома, дамска и мъжка конфекция с актуални за предстоящия пролетен сезон модели. Силно представяне ще имат фирмите, предлагащи спортни облекла, трикотаж и бельо, детски и бебешки стоки, както и кожени изделия – дамски и мъжки чанти, раници, портфейли, аксесоари.

По време на базара търговците ще приемат и заявки за доставка на едро на своята продукция.

Предвид въведените противоепидемични мерки ще бъдат спазени всички изисквания за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти.

Сподели:

Още новини от деня