Женският национален отбор започна тренировки в „Арена Монбат Русе“

Националките водят подготовка в Арена Монбат Русе Снимка: volleyball.bg

Женският национален отбор по волейбол на България започна от днес тренировки в „Арена Монбат Русе“. Селекционерът Иван Петков води подготовка с 14 състезателки, като към лагера от Франция се присъединиха Гергана Димитрова и Мира Тодорова. Утре се очакват още две волейболистки – Лора Китипова и Мария Каракашева, които играха в Румъния.

Националките водят подготовка в Арена Монбат Русе

Групата в Русе:

Петя Баракова, Мирела Шапхазова, Мира Тодорова, Нася Димитрова, Мария Кривошийска, Силвана Чаушева, Мария Данчева, Гергана Димитрова Симона Димитрова, Мирослава Паскова, Александра Миланова, Елена Бечева, Жана Тодорова, Силвия Андреева. Очакват се Лора Китипова и Мария Каракашева.

Именно Русе е домакин на първите мачове на България от дебютната седмица на турнира. От 21 до 23 май в „Монбат Арена“ националките ни ще се изправят последователно срещу Япония, Белгия и САЩ.

thumbnail IMG-520b41442967c470fafa59922748db17-V

Билети за турнира можете да закупите онлайн на ticketportal.bg, в партньорската мрежа и на касата на „Монбат Арена Русе“. Пропуските са на напълно достъпни цени. Дневните билети (за два мача) започват от 10 лева, като има и опция за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лева

Сподели:

Още новини от деня