канев център отвън лого

„Забраненото шоу на Рачков” отново в Русе

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? „Забраненото шоу на Рачков“ е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

На 24.04.2019 година /сряда/, от 19:30 часа, в зала „Монбат” в Русе ще се играе спектакълът „Забраненото шоу на Рачков”. Билети може да закупите от касите на залата /бул. „Липник” 3/ или чрез онлайн платформата на “Eventim”.

 „Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви вмъкне зад кулисите на телевизията и ще разкрие нейните скрити за зрителя тайни. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериал… Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„Забраненото шоу на Рачков“ е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от „Бай Брадър“ до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Заповядайте!

Сподели: