пенчо милков дарение книги

Завърши дарителската инициатива за книги в полза на читалищата в Глоджево и Щръклево

Сунай Сабриев благодари на всички, които се включиха в кампанията „752 книги за читалище „Просвета““ – гр. Глоджево.

За моя огромна радост за по-малко от месец успяхме да съберем много над общата ни цел от 752 книги. Част от даренията бяха изпратени на читалище „Възраждане“ в с. Щръклево. За жалост, няколко дена по-късно от там ми се обадиха, че желаят да върнат част от даренията тъй като се повтарят с техни заглавия или пък защото били твърде стари за тяхното читалище.

В събота 17/10/2020 год. ще посетя читалището и ще приема обратно книгите, които желаят да върнат и ще потърся друго читалище, училище или старчески дом където биха ги приели.

Уважаеми дарители, моля не изпращайте повече книги тъй като кампанията приключи!

Следете Фейсбук страницата на кампанията – “ 752 книги за читалище „Просвета““ тъй като там по-често и бързо мога да обновявам информацията. Може да ме потърсите и на посочените контакти за връзка но преди да правите каквото и да било, моля Ви свържете се с мен. Още веднъж – кампанията приключи! Моля, не изпращайте повече книги! Ако има нещо или не знаете моля, свържете се с мен или следете Фейсбук страницата на кампанията, посочва Сабриев.

Благодаря на Община Русе, Дамски писателски клуб „Фортуна“ гр.Русе, Клуб „Мечтание“ / Club „Dreaming“ гр.Русе, Дарик радио, Радио Шумен, TVN Bulgaria и на всички дарители и доброволци, които се свързаха и подкрепиха инициативата. Благодаря и на всички официални гости и кмета на гр. Глоджево – Адем Хаджимемишев, които уважиха поканата на народно читалище „Просвета“ гр.Глоджево и присъстваха в деня на дарението на книгите, сподели Сабриев.

сн. Архив

Сподели:

Още новини от деня