Красимир Каракачанов

Заместник министър-председателят Красимир Каракачанов ще посети Русе на 15-ти и 16-ти май

Красимир Каракачанов

Заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще бъде на визита в гр. Русе на 15-ти и 16-ти май.

Утре е предвидено от 15.00 ч. да проведе среща с офицерите и сержантите от запаса и резерва в техния клуб, намиращ се на ул. „Александровска“ № 77, точно над ресторант „Ла Страда“.

От 16.30 ч. на алеята до хотел „Дунав“ вицепремиерът ще открие кампанията „Бъди войник“, като по време на нея ще се проведе информационна борса за набиране на войници и матроси, а също така ще бъде показана и военна техника.

По-късно през деня той ще бъде и сред официалните гости на концерта на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Представителния духов оркестър на Военноморските сили, както и на Общинския мажоретен състав „Екстрийм“ при Младежки дом – Русе, който ще се проведе от 18.00 ч. в Доходното здание. Припомняме, че входът е свободен.

На следващия ден от 10.30 ч. заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще открие Международния фестивал за поетичен театър „Борба и обич“, който се организира за втора поредна година на територията на Военния клуб. Инициативата, на която се очаква да присъстват младежи от България, Румъния, Кипър, Македония, Сърбия и Молдова, се провежда под негов патронаж.

Сподели:

Още новини от деня