Зам. - областният управител Свилен Иванов празнува рожден ден днес

Зам. – областният управител Свилен Иванов празнува рожден ден днес

Време за прочитане: < 1 мин.

Заместник областният управител на област Русе Свилен Иванов получи множество поздравления по случай 49-тия си рожден ден.

Сред първите, уважили личния му празник бяха заместник-министърът на образованието и науката инж. Таня Михайлова заедно с началника на Регионалното управление на образованието д-р Росица Георгиева, председателят на Общинския съвет и ректор на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, ръководството на Община Русе, общественици и представители на медиите.

Специална изненада за рожденика беше подготвена както от областния управител Галин Григоров и неговия заместник Валентин Колев, така и от екипа на Областна администрация Русе, а именно фигура на кон в галоп, символизираща свободата, смелостта и постоянството.

През целия ден заместник областният управител приемаше поздравления от множество колеги, народни представители, ръководители на централни и териториални звена на държавната администрация, кметове на населени места, представители на бизнеса от региона и страната, близки и приятели.

Сподели:

Още новини от деня