библиотека любен каравелов русе четене книги

Записват желаещи за ваканционно танцово училище в РБ „Л. Каравелов“

Време за прочитане: < 1 мин.

Ако обичате да танцувате или искате да пробвате нещо различно през ваканцията, включете се в лятно ваканционно танцово училище с ръководител Анабел Попова!

Време на провеждане: 17 юни – 12 юли 2019 година.

понеделник и сряда от 13,00-14,30 ч.

Препоръчителна възраст от 10 до 16 години.

Анабел Попова е завършила Национално училище по Изкуствата в Русе с профил класически танц и Национална музикална академия – София като балет-майстор педагог. Ръководи школи по танци. 

К-поп е набиращо все по – голяма популярност у нас модерно танцово течение сред младежите. К-поп е съкращение от Корейска поп музика, която съчетава в себе си многообразието на стиловете. Характерното за танците е, че хореографията следва текста и винаги в припева на песента движенията се повтарят, което го прави запомнящо се и лесно да се научи от всеки.

Зависи от концепцията на групата и песента, било то момичешка или момчешка сложността на танца е различна. В някои случаи наподобяват хип-хоп със силови движения, а в други са по-леки денс движения. Най-важното е всеки танц да излъчва увереност! Този тип танци изграждат освен музикалност и ритмичност, най-вече работа в екип, синхронност и бърза реакция в пространството, запомняне на сложни комбинации за координация на тялото, а всичко това носи Забавление!!!

Цена на курса: 40 лв. С предварително записване в Детски отдел. Краен срок за записване до 12 юни 2019.

Сподели:

Още новини от деня