Стартира годишния календар на Digital4 конференциите

Започват конференциите от формата Digital4

Годишната програмата на мащабната мрежа от конференции Digital4 стартира на 8 април от най-големия крайдунавски град в България с форума Digital4Ruse. През 2023 година домакини на Digital4 събитията ще бъдат 10 от водещите бизнес центрове в страната – Русе, Благоевград, Бургас, Видин, София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен и Стара Загора.

Конференцията в Русе ще се проведе в Канев център и ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

В програмата ѝ са включени теми като дигитализация и бизнес климат в Русе и региона, специфичност на пазарите, технологии и маркетинг при международни онлайн търговия, спедиторство и фулфилмънт. Българо-румънска палата е партньор на форума в Русе. За компаниите членки организаторите правят отстъпка в размер на 50% от цената на единичния билет.

Digital4Ruse е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна и годишно събира над 4 000 участници. Организатори са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). Целта на Digital4Bulgaria е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подпомогне развитието на дигитализацията и дигиталната трансформация в България, растежа на бизнеса, и не на последно място – да носи стойност на общността и икономиката в градовете-домакини.

Повече информация за събитията и билети за тях, вижте тук: https://digital4ruse.com/.

Сподели: