Започнаха дейностите за полагане на нова настилка на тротоарите, допълнителните зони за паркиране и подходите към бл. „Вежен“

Започнаха дейностите за полагане на нова настилка на тротоарите, допълнителните зони за паркиране и подходите към бл. „Вежен“

Започнаха дейностите за полагане на нова настилка на тротоарите, допълнителните зони за паркиране и подходите към бл. „Вежен“ в кв. Родина 1.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Опазване на околната среда и комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Завършиха дейностите по подготовката преди полагане на нова асфалтова настилка на пространствата около бл. „Козница планина“ в кв. Родина 1.

Приключи изпълнението на подготвителните работи за полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Генерал Радецки“ – в участъка от кръстовището с ул. „Балкан“ до кръстовищата с ул. „Филип Тотю“.

Извършени са локални ремонти /изкърпвания/ на единични разрушения на настилките по бул. „Тутракан“, ул. „Доростол“ и ул. „Рига“.

Подменени са решетките на линейния отводнителен канал по ул. „Пиротска“.

Започна вътрешен ремонт на ритуалната зала в сградата на ОП „Обреден дом“ на ул. „Тома Кърджиев“.

Продължава монтирането на нови предпазни ограждения по разделителната ивица на бул. „Цар Освободител“ – в участъка от кръговото кръстовище при ОД на МВР до кръстовището с ул. „П. Хитов“.

Монтирани са антипаркинг елементи по ул. „Солун“ и на кръстовището на ул. „Г.С. Раковски“ с ул. „Петко Каравелов“.

Монтирани са 16 нови пътни знака и указателни табели за организация на движението на различни места в града.

Сподели: