Започна благотворителният търг в подкрепа на Нефисе Хаскова

Колекция от 160 футболни тениски, събирана в продължение на поне 10 години, собственост на починалия директор на РЗОК – Русе Калоян Копчев, е обявена на търг.

Средствата от продажбата ще бъдат предоставени на Нефисе Хаскова, самотна майка с две момчета, която страда от  раковото заболяване Нехочкинов лимфом. Тя е служителка в РЗОК – Русе.

Трябва да бъдат събрани 33 000 евро, за да се лекува Нефисе Хаскова в клиника в Турция. В края на месеца й предстои нова процедура в лечебното заведение.

Затова бе създадена Благотворителен футболен търг – Николай и Калоян Копчеви в помощ на Нефисе. На тази страница са показани една по една всички тениски от колекцията.

Правилата на търга са следните:

– наддаването става като коментар под всяка снимка,

– търгът стартира в четвъртък 29.07.2021- търгът за всеки артикул приключва три дни след началото му в 20.00 часа,

– наддаването ще се проведе по следния начин:

За тениските и шалчетата всяко предложение е през 10 лв. Това значи, ако желаете да предложите цена на тениска, за която последната предложена сума е 50 лв, вие трябва да заложите минимум 60 лв. (десет лева отгоре). Спечелилият търга трябва да предостави платежно на преведената сума по сметката на Нефисе, след което ще му бъде изпратен артикула.

Сподели: