Започна новата учебна година в СУЕЕ - Русе

Започна новата учебна година в СУЕЕ – Русе

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в тържественото откриване на новата учебна година в СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“. Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве и една успешна нова учебна година.

„Скъпи ученици, Вие поемате по един нов път! Вярвайте в своите учители!“ заяви още г-н Колев.
Той поздрави и учителите, като изрази увереност, че те ще бъдат все така отговорни, както са били в годините до сега и ще възпитават и обучават децата така както трябва.

Заместник областният управител се обърна и към родителите посочвайки, че са поверили децата си в един педагогически колектив, който много години се старае да дава добро обучение и че са направили правилен родителски избор.

В края на словото си, той призова всички да вярват повече в педагозите, да им помагат и заедно да бъдат едно цяло, защото това е пътя към успеха.

На откриването на новата учебна година в СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ тази сутрин присъства зам.-кметът Даниела Шилкова, която е бивш възпитаник на училището. На тържеството присъстваха още народният представител Пенчо Милков и Марина Сергунина – аташе в Консулството на Русия в Русе.

„Училището е вълшебно място. Скъпи деца, научете много неща, изживейте много красиви мигове в любимото школо, сбъдвайте мечтите си! „ С тези думи г-н Милков се обърна към пълния с ученици, учители и родители училищен двор и им пожела отново заедно да осъществят онази магия на предаване на знанията и опита от по-големите и по-мъдрите на тези, които тепърва навлизат в живота и са избрали за свой дом на познанието СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ”.

Сподели: