Започна подготовка на пътното платно за полагане на нова асфалтова настилка на обслужваща вътрешно-квартална улица за достъп до бл. „82“, „83“, „84“ и „85“

Започна подготовката за полагане на нова асфалтова настилка на паркинга и подходите към бл. „83“

/снимката е архивна и с илюстративна цел/ Започна подготовката за полагане на нова асфалтова настилка на паркинга и подходите към бл. „83“ в кв. Здравец. Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков през отминаващата седмица по отношение работата на ресор „Комунални дейности“.

Извършени бяха ремонти на локални разрушения на пътните настилки по ул. „Гевгели“ и ул. „Българска морава“, както и в околоблоковите пространства на бл. „Пирот“, бл. „Димитър Миладинов“, бл. „Карлово“ и бл. „Константин Миладинов“ в кв. Мидия- Енос.

Извършени бяха ремонти чрез студено изкърпване със специализирана машина тип „пачматик“ на компрометирани участъци от пътното платно по общински път с. Николово – с. Червена вода и по уличната мрежа на село Бъзън.

Отстранени бяха пропадания на настилки по ул. „Рила“ и ул. „Цар Калоян“.

Положена бе хоризонталната пътна маркировка по бул. „Липник“, бул. „Мидия – Енос“; пред кръстовищата на бул. „Хр. Ботев“ с ул. „Н. Й. Вапцаров“, на бул. „Христо Ботев“ с бул. „Васил Левски“.

Във връзка с Водния цикъл на 25 август бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на кръстовището на ул. „Доростол“ с ул. „Яребична“ и на участъка, успореден на северния тротоар на бул. „Липник“ – от кръстовището с ул. „Дебър“ до кръстовището с ул. „Солун“.

Във връзка с Водния цикъл на 26 август бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Рига“ – в участъка от кръстовището с ул. „Котовск“ до кръстовището с ул. „Захари Стоянов“.

Сподели: