Започна подготовката за цялостно асфалтиране на паркинг и подход към бл. „82“ в кв. Здравец

Започна подготовката за цялостно асфалтиране на паркинг и подход към бл. „82“ в кв. Здравец

Започна подготовката за цялостно асфалтиране на паркинг и подход към бл. „82“ в кв. Здравец.

Положена бе нова асфалтова настилка на новоизграден пътен участък за зареждане на електрически автобуси, ситуиран на обръщалото за тролеите по ул. „Даме Груев“ в кв. Дружба 3.

Ремонтирани бяха компрометирани участъци от пътното платно и пропадания по ул. „Изгрев“, ул. „Цар Шишман“, „Алеи Възраждане“ и пред бл. „213“, кв. Чародейка. Това става ясно от седмичния отчет на кмета на Община Русе Пенчо Милков.

Извършени бяха ремонти на дупки чрез студено битумно изкърпване със специализирана машина на участъци от пътното платно по общински път с. Николово – град Мартен и по уличната мрежа на село Сандрово. Завършиха ремонтните дейности и асфалтирането на тротоара до Паметника на моряка на ул. „Одрин“. Възстановена бе разрушена предпазна ограда в следствие на ПТП по бул. „Фердинанд“. Извършен бе ремонт на линеен отток за отичане на повърхностни води на кръстовището на ул. „Хан Аспарух“ с ул. „Муткурова“. Ремонтиран бе подходът към монумента, като бяха подменени плочниците около него и се изградиха нови стъпала от естествен камък. На 10 август бе въведена временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Плиска“ в участъка от кръстовището с ул. „Митрополит Григорий“ до ул. „Янтра“ и на бул. „Цар Освободител“ в участъка от кръговото кръстовище до бул. „Съединение“, във връзка с водния цикъл.

Сподели: