ПИЦ-Русе

Започна подмяната на дограмa в Превантивно – информационния център – Русе

Започна подмяната на дограмa в Превантивно – информационния център на ул. „Плиска“.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Устройство на територията“ през отминаващата седмица.

Продължат ремонтните дейности по Доходното здание.

Продължава изпълнението на обект „Изграждане на отоплителна инсталация, доставка и монтаж на газови отоплителни котли“ в сградата на ул. „Княжеска“ 8“, както и дейности по вътрешен ремонт, като към момента се изпълняват демонтажни работи и премахване на стара боя. При подходящи метеорологични условия ще започне и ремонт на покрива на сградата.

Отстранена бе авария в абонатна станция в спортен комплекс „Ялта“.

Извършен е оглед в общинската сграда, в която се помещава здравната служба в с. Николово, във връзка с изпълнение на ремонт на покрива и предложения за бъдещ цялостен ремонт, включително и проектиране.

Продължават дейностите по боядисване на стълбовете за ел. осветление.

Извършени са 14 огледа на територията на Русе и малките населени места в общината, във връзка със сигнали от граждани и разпореждания на контролни органи, като за проверките са съставени протоколи.

Издадени са две заповеди за премахване на незаконни строежи, като същите са в процес на изпращане на заинтересованите лица.

Съставен е един акт за установяване на незаконен строеж, като същият е в процес на изпращане на заинтересованите лица.

Сподели: