осветление-парк-възрожденци

Започна подмяна на парковото осветление в Парка на възрожденците

Започна подмяна на парковото осветление в Парка на възрожденците, като на мястото на старите осветителни тела и възстановени стълбове се монтират нови светодиодни /LED/ декоративни паркови осветители. /на снимката/

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков за свършеното през седмицата в ресор „Комунални дейности“.

Ремонтирани са опасни за движението на МПС повреди по асфалтовата настилка на пътните платна по протежението на бул. „България“.

Извършени са локални ремонти /изкърпвания/ на единични разрушения на пътните настилки по бул. „Тутракан“, ул. „Асен Златаров“, ул. „Рила“ и ул.“ Тодор Икономов“.

Отстранено е опасно пропадане до бл. „Космос“ в кв. Цветница.

Ремонтирани са компрометирани дъждоприемни и ревизионни шахти по бул. „Тутракан“, ул. „Котовск“, на кръстовището на ул. „Борисова“ с ул. „Константин Иричек“, пред бл. „Корабостроител“ в кв. Веждата и до бл. „Електрон“ 2 в кв. Цветница.

Възстановени са отделни повредени пътни знаци и предпазни огради по бул. „България“, бул. „Васил Левски“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Цар Освободител“, ул. „Епископ Блъсков“,  ул. „Згориград“, ул. „Плана планина“, ул. „Стрешер планина“, ул. „Чипровци“ и ул. „Филип Станиславов“.

На 30 януари бе въведена временна организация на движението (ВОБД) на ул. „Дондуков Корсаков“ – от ул. „Неофит Бозвели“ до ул. „Тодор Каблешков“ и кръстовището на ул. „Дондуков Корсаков“ с ул. „Тодор Каблешков“, във връзка с Водния цикъл.

На 31 януари бе проведено редовното заседание на Общинската комисия за безопасност на движението по пътищата.

На 1 февруари бе въведена временна организация на движението (ВОБД) на ул. „Мария Луиза“ – от ул. „Николаевска“ до ул. „Борисова“, във връзка с Водния цикъл.

Сподели: