площад-Батенберг

Започна подмяна на старите лампи с нови LED панели на алейното осветление на пл. „Княз Александър Батенберг“

Възстановено e неработещо улично осветление на участъци от бул. „България“, бул. „Липник“, ул. „Алеи Възраждане“, ул. „Богдан войвода“, ул. „Ген. Рождественски“, ул. „Димчо Дебелянов“, ул. „Княжеска“, ул. „Рила“, ул. „Петрохан“, ул. „Сакар планина“, ул. „Тича“, както и по уличната мрежа в с. Басарбово.

Извършени са ремонтно – възстановителни дейности на външното осветление на места в Парка на младежта и околоблоковите пространства на бл. „Вида“ в кв. Възраждане, бл. „5“ в кв. Дружба 1 и бл. „15“, бл. „43“, бл. „МНО“ 4 и бл. „МНО“ 5 в кв. Дружба 3.

Извършена е подмяна на стари натриеви осветителни тела за улично осветление с нови LED осветители по улици в с. Червена вода.

Започна подмяна на старите лампи с нови LED панели на алейното осветление на пл. „Княз Александър Батенберг“.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипът му по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Извършени са текущи ремонти и възстановяване на регулярната работа на светофарни уредби на кръстовището на бул. „Ген. Скобелев“ с ул. „Княз Дондуков – Корсаков“ и на кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“.

Сподели: