Затваря се за движение участък от улица „Чипровци“

Затваря се за движение участък от улица „Чипровци“

Време за прочитане: < 1 мин.

Улица „Чипровци“ ще бъде затворена за движение на моторни превозни средства заради ремонт на повдигнатото ѝ кръстовище с ул. „Сърнена гора“. Мярката важи за участъка от ул. „Тича“ до кръговото кръстовище на ул. „Чипровци“ за периода от 13 до 19 април.

За същото време се въвежда и временна организация на движението по съседните, отворени за движение улици, която е указана с пътни знаци и табели.

Обходният маршрут в посока жп прелеза е от регулираното със светофар кръстовище на ул. „Чипровци“, надясно по ул. „Тича“, ул. „Лозен планина“, ул. „Лисец планина“, кръговото кръстовище.

В посока Стадион Дунав – от кръговото кръстовище на ул. „Чипровци“ по ул. „Димчо Дебелянов“ и по ул. „Сакар планина“ към ул. „Чипровци“.

Автобусните линии №4, 5, 19 и 30 ще се движат по същите обходни маршрути.

Община Русе апелира водачите на автомобили да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели съгласно проекта, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по ул. „Чипровци“ – Стадион Дунав, ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

сн. Гугъл Карти

Сподели:

Още новини от деня