the day after tomorrow 2019

За втора година в Канев център се организира Модно авеню The Day After Tomorrow – всичко за вашият празник

За втора година в Канев център при Русенския университет се организира Модно авеню The Day After Tomorrow – всичко за вашия празник. Празникът на модата и младостта ще състои на 16 февруари /събота/ 2019 година, от 18 часа, и ще включва грандиозен ревю-спектакъл. Участниците в дефилетата и маникенството ще са русенски абитуриенти, които ще демонстрират празнична мода за абитуриентски бал или сватба в семейството. Ще бъде показана висша мода от русенските модни къщи Елена Христова, Hand Fashion, Адриана Рика, Ричмарт, Виконте, Елиза, АМД ВАНА СТИЛ, Тасвира, Wolf Walei.

За грима, прическите и маникюра ще се погрижат коафьорите и гримьорите от салоните на Нина Йорданова. В изложението ще участват фирми, предлагащи декорация, украса и храна, хармонираща с Вашето тържество и съобразена със всеки сезон. Ще можете да се запознаете с изкуството да настанявате гостите си, защото щастливите гости правят празненството значимо за Вас.

Модното авеню, провеждано в Канев Център, има за цел трайно да се настани в календара от събитията, провеждащи се в центъра, заяви днес ректорана Русенския университет чл. кор. проф. Христо Белоев.

Празникът ще бъде и форум за фирми, чиято дейност е свързана с организирането на тържества, сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг услуги, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Успоредно с това ще има томбола за абитуриенти и участващи във форума млади хора, чиито награди са осигурени от участващите фирми и ще бъдат изтеглени по време на модното ревю – спектакъл.

За доброто настроение ще се погрижат певци и музиканти, приятели на Канев Център: Илия Луков, Йордан Марков, Freedom Dance Studio, ФА „Русчуклийче“ и ДВГ „Слънце“ при ОбДЦКИ-Русе.

На 16 февруари 2019 година Канев Център ще бъде отворен за посетители още от 11 ч., а официалното откриване ще бъде от 13 часа във фоайето на сградата.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"