Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Русе припомни за правилата за безопасност през ловния сезон

За изминалите три денонощия екипите на Регионална дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са реагирали на 17 сигнала

За изминалите три денонощия екипите на Регионална дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението“ – Русе са реагирали на 17 сигнала. Сред по – характерните случаи са:

На 01.01.2024 г., за времето от 03:53 до 04:30 часа, два екипа от Втора РСПБЗН са изпратени на сигнал за пожар в апартамент на адрес ул. Будапеща в Русе.  При пристигане на място е установено, че гори аспиратор в кухнята, вероятно заради възникнало късо съединение. При инцидента не са пострадали хора.

На 01.01.2024 г. , между 16:23 и 16:46 часа, служители от Втора РСПБЗН са посетили адрес в гр. Мартен, след сигнал за излизане на дим от покрива на селскостопанска постройка. На място екипът е установил, че е имало запалени сухи листа в тоалетна на пристройка в църквата. При произшествието няма пострадали.

Вчера от 16:32 до 22:10 часа служители от ССОД – Русе с два автомобила  са оказали съдействие на мястото на ПТП със самокатастрофирал товарен автомобил в района на Мойсев баир на главния път Русе – Бяла.

Сподели: