Пенчо Милков: Промяната в Русе зависи от всички нас, заедно можем да я постигнем!

За победата ще разчитам на русенци да бъдат смели и честни в избора си, заяви кандидат – кметът Пенчо Милков

Време за прочитане: < 1 мин.

За победата на балотажа ще разчитам на русенци да бъдат смели и честни в избора си и да не се поддават на манипулации. Това каза кандидат-кметът на Русе Пенчо Милков, издигнат от местна коалиция „БСП за България“.

Той коментира прогнозните резултати на социологически агенции, които му отреждат днес първо място и явяване на балотаж на 3 ноември срещу кандидата на ГЕРБ Диана Иванова.
На въпрос дали е очаквал това, Милков заяви, че е провел светла кампания.

„Кампания, която не е анти наш опонент, кампания, която не представлява боксов ринг, а кампания, която представи на съгражданите ми моята личност, кандидатите за общински съветници и платформата ни. В нито един миг не съм си позволил да се обърна срещу някой от моите опоненти“, каза Милков.
Той обясни, че има ясна идея за продължаване на срещите с хората през идната седмица.

„Кампанията ще бъде светла и усмихната. Ние говорим за бъдещето, а не за миналото. Това ще бъде и през идните няколко дни“, каза Милков.

Той заяви, че изборът е пред гражданите на Русе.

„Продължавам да вярвам, че изборът е мажоритарен. Застанах с цялата си личност пред моите съграждани, без да крия нищо. В случай, че ме изберат, това ще бъде изключителна отговорност и тежест за мен, с която смятам, че мога да се справя“, каза Милков.

/Източник – БТА/

Сподели:

Още новини от деня