ексидо връчване сертификати 2018

За трета поредна година езикова школа „Ексидо“ връчи езикови сертификати на Кеймбридж + ВИДЕО

За трета поредна година езикова школа „Ексидо“ Русе уважи подобаващо трудът на деца и младежи, обучаващи се в школата. На специална церемония, която се е превърнала в добра традиция и запазена марка на школата, взеха участие деца и младежи, както и техните родители. Преподавателят г-жа Вяра Мутафчиева благодари от сърце на добре представилите се на изпитите  деца и младежи, за положените труд и усилия, както и за смелостта да постигат целите си. Общо 57 деца и младежи на „Ексидо“ бяха удостоени със сертификати от реномирания английски университет Кеймбридж – ценни документи, доказващо владеенето на езика на Шекспир и валидни в цял свят.

Специален гост на церемонията бе представител на Британски съвет – България в лицето на г-жа Людмила Томова. Британският съвет организират и правят сесиите на Кеймбридж достъпни за децата и младежите от школата. „Ексидо“ продължава това ползотворното партньорство вече близо 5 години. С лоялност и безпристрастна оценка може да се характеризира съвместната работа между двете организации.

Благодарности бяха изказани по повод продължителното партньорство за отразяването на събития, свързани с езиковата школа, на Rousse.info.

ексидо връчване сертификати 2018 1

Настроението на събралите се деца, младежи и техните родители от езикова школа „Ексидо“ бе приповдигнато, като тържествената атмосфера бе допълнена от изпълнението на един от хитовете на американската поп прима Марая Кери, в изпълнение на преподавателя в школата г-жа Вяра Мутафчиева, асистирана от трима свои ученици.

Връчването на ценните сертификати ставаше индивидуално от г-жа Вяра Мутафчиева, с подобаващото уважение и значимост, като част от предстоящия живот и кариера на обучаващите се млади хора в езикова школа „Ексидо“ Русе.

Сподели:

Още новини от деня