За трета поредна година „Монтюпе” организира голям празник по случай Деня на детето

За трета поредна година компания „Монтюпе“ ще зарадва децата на град Русе с едно незабравимо празненство по повод Деня на детето. Компанията кани всички малки и пораснали деца за един ден, изпълнен с музика, смях и забавления. Събитието, част от социално-отговорните инициативи на предприятието, ще се проведе следващата събота (27 май) от 10:00 до 14:00 часа в Парка на младежта.

За всички присъстващи са предвидени много игри и над 6 000 подаръци, а три от децата ще си тръгнат от празника с голяма награда – изненада. Посетителите на детския празник ще бъдат посрещнати от много музика и изненади – работилнички и спортни игри, където ще ги очакват награди и разбира се лакомства.

В празника участие ще вземат детски танцови и вокални групи, които представят своите таланти. Програмата тази година ще включи изпълнения от Детска вокална група „Слънце“, Балетно студио с ръководител Силвия Малинова-Добрева, Формация за модерен балет „Мираж“, Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“, Школа за народно пеене с вокален педагог Светлана Недкова, Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Зорница”, Фолклорно танцово студио „Зора“, Балет „Импулс“, хип-хоп формация „The iron squad“, Вокална група „Приста“, както и Клуб по ушу „Калагия“.

Младежкия отбор на Волейболен клуб Дунав ще демонстрира своите умения и ще помогне на малките жители на града да научат повече за спорта. Аниматорите на „Веселяците“ и артистите от „Смехотворци“ и „Камила“ ще се погрижат за забавлението на децата по време на цялото събитие.

Празника за Деня на детето е една от многото инициативи на „Монтюпе“ за децата и младите хора в Русе. На 22 март 2017г. компанията отпразнува Международния ден на Франкофонията заедно с учениците франкофони от начален, среден и горен курс на СУЕЕ „Св. Константин Кирил Философ“. Само два месеца по-късно „Монтюпе“ нетърпеливо очаква и най-малките жители на Малката Виена, за да отпразнуват тях и техните постижения!

От навлизането си в България през 2006 г. досега, „Монтюпе” е инвестирала над 100 млн. евро в предприятието си в Русе и в последните години бележи постоянен ръст на оборота си от над 20% на година. Френската компания бе отличена с престижните награди „Производител Първи клас” и „Инвеститор на годината в автомобилната индустрия” два пъти (2007 и 2013 г.), и е носител на първа награда за безопасност и здраве по време на работа (2013 г.). В момента заводът дава трудова заетост на над 900 човека от Русе и региона.

Сподели:

Още новини от деня