the day after tomorrow 4

За трети път в Русенския университет се провежда модното шоу „The Day after Tomorrow“

the day after tomorrow 4

Днес в Канев център на Русенския университет се състоя Модно изложение – спектакъл. То се организира от мениджъра на Канев Център проф. Петя Ангелова, в партньорството с г-жа Нина Йорданова, управител на фризьорски центрове в град Русе и мениджър на хотелски комплекс „Теодора Палас“ г-жа Евелина Цекова.

the day after tomorrow

Изложението дава възможност на фирмите, които се занимават с организирането на семейни тържества и събития, както и тези занимаващи се с мода, да презентират продуктите си. Изложението дава възможност за създаване на нови и добри партньорства между участниците.

В изложението участват 78 фирми – сватбени агенции, ресторанти и кетъринг, музикални оформление, фото и видео заснемане, флористи, фризьори, стилисти и гримьори, модни колекции, производители и търговци на артикули за забавление.

the day after tomorrow 2

Формация „Фламинго“ повдигна настроението в залата. Имаше много награди от фирмите – участници за абитуриентите. Тази година манекените в модното дефиле бяха ученици и бъдещи абитуриенти и студенти. Добро настроение и изящна красота се бе настанила в Канев център. Водещи на събитието станаха  Деси и Ангел.

Сподели:

Още новини от деня