Звезди на рока и суинга се събират в Русе на 18 ноември

Звезди на рока и суинга се събират в Русе на 18 ноември

Уникално по рода си събитие, което събира на едно място звезди от рок и суинг средите на България и Европа, ще се проведе тази събота (18.11.2017 г.) в Русе. Градът ни ще бъде домакин на „Суинг и Рок Звезди“, обединяващо най-атрактивните танцови спортове у нас през последните години. Събитието ще се проведе под егидата на Община Русе и Младежки дом Русе и е със състезателен характер.

Откриването е на 18 ноември, от 12:00 часа, в зала „Дунав“ като на него се очаква да присъстват участници, гости, публика и фенове на рока, суинга и джаза. Входът за гости е свободен, като организаторите, обещават незабравимо преживяване, много танци и големи награди. Специалният гост в събитието е Йордан Йовчев, четирикратният олимпийски шампион.

Вечерта е предвидено парти в един от клубовете на Русе. Лайф клуб „КАНТО“ ще се превърне в истинска танцова арена на фона на жива музика от рок изпълнители. Рокендролът е един от най-атрактивните танцови спортове. Това е невероятна комбинация от акробатика и танц и единственият танцов спорт, в който момчетата изпъкват със сила на фона на своите нежни половинки. През последните години, суинг танците са хит в целия свят, а вече и в България. „Рок Старс“ и „Суинг Денс“ Русе са първите домакини и организатори на подобно събитие в България, което ще бъде превърнато в традиция.

Сподели:

Още новини от деня