Ивайло Кирилов: Срещнахме един солиден противник, когото съумяхме да победим, влагайки нужните усилия

„Този отбор на „Волов“ няма нищо общо с онзи, с който играхме в началото на сезона. Срещнахме един солиден противник, когото съумяхме да победим, влагайки нужните усилия. Това, че шуменци все още са последни в класирането, не бива да омаловажава нашия успех днес. Поведохме рано в резултата и до края на полувремето вкарахме втори гол. Всичко това ни даде нужната увереност до края на мача“, каза след края на двубоя старши треньорът на „железничарите“ Ивайло Кирилов.

„Считам, че с оглед на възможностите на клуба и на кадровата криза с тежки контузии на ключови футболисти, която ни споходи, се справихме добре. С победите си в последните два кръга през есента натрупахме точков актив и имаме добра възможност през пролетта да атакуваме място в „първата шестица“, каквато е и целта ни през този сезон“, оцени представянето на отбора наставникът на Локо (Русе).

„Сега ни предстои дълга пауза в първенството. Разпускам отбора и планирам да се съберем отново през февруари. Надявам се дотогава нашите играчи, които са с трайни контузии и пропуснаха по-голямата част от есенния полусезон, да се върнат в строя. Все още няма яснота кога ще се поднови първенството. Но, като планираме зимната си подготовка, трябва да отчетем, че в първия кръг напролет ще почиваме по програма“, завърши Кирилов.

Сподели: