Иван Белчев: Аз съм човекът, който отиваше на работното си място с една мисия - да създам условия за по-добър живот в родния ми град

Иван Белчев: Аз съм човекът, който отиваше на работното си място с една мисия – да създам условия за по-добър живот в родния ми град

Отново предстоят парламентарни избори, отново възможност за по-добър избор и надежда. Да оставим на страна скандалите и политическите сензации, аз искам да сменя гледната точка и да дам гласност на нещата, които реално са се случили и които работят в държавата, сподели кандидатът за народен представител от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в 19-и МИР – Русе Иван Белчев.

И така, нека да ви запозная с проблемите, с които лично аз съм се занимавал и да ви разкажа какво конкретно съм предприел. Гласуването има смисъл, особено когато преференциалният вот наддаде и можете да видите реално как вашият вот отива в парламента и може да окаже влияние на законите ни и на техният контрол, подчерта той.

През следващите няколко седмици всеки ден ще публикувам нещата, които аз свърших. Докато политическата сцена бушуваше в скандали, чиято цел беше да убеди българите, че всички политици са маскари, аз се занимавах с “малките проблеми” на нашия град като борбата за чистия въздух, контрола на електрическите тротинетки, финансирането на отделните звена в културния сектор и много други, отбеляза русенският кандидат за депутат.

Аз съм човекът, който отиваше на работното си място с една мисия – да създам условия за по-добър живот в родния ми град. Градът, в който живея със семейството си. Градът, който обичам и за който няма да спра да се боря. Градът на родителите ми, на децата ми, на приятелите ми, на съгражданите ми. Нашият град Русе, заяви г-н Белчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: