Иван Белчев: Всеки понеделник съм в Русе и използвам времето за срещи с жители на родния ми град и региона

Като народен представител имам един свободен ден извън парламента. Всеки понеделник съм в Русе и използвам времето за срещи с жители на родния ми град и региона, споделя Иван Белчев от коалиция „Демократична България – Обединение“ в 19-и МИР – Русе.

Днес имах възможността да проведа 4 лични срещи, където ми споделиха за проблеми в здравеопазването, екологията и образованието.

Сутринта имах интервю по Дарик радио за националните теми, свързани с възможностите за създаване на правителство, позицията за войната в Украйна, хартиените бюлетини, машинното гласуване и бъдещи законопроекти.

Следобед споделих с Комисията по екология към Община Русе предложенията ми за ограничаване на замърсяването от ВиК проекта и още веднъж поех ангажимента да представлявам достойно русенци в Народното събрание, отбеляза още Иван Белчев.

Темата за таксите на Дунав мост, по която работихме с Проект 7000 беше отразена от в. Утро и аз и колегите ми от Демократична България ще я развием, за да може Русе да получава процент от таксата, както и района на интензивен международен трафик да получи нужната поддръжка и рехабилитация, коментира русенският народен представител.

Успях и днес да се видя с децата си и да прекараме ценно време заедно. Това е важно за мен и за тях. Днес беше един ползотворен ден“, сподели депутатът.

Сподели: