Иван Белчев: В изборния ден гласувайте за вашата партия, за вашия представител на местната общност, за да могат проблемите, които ние имаме тук, да се решават на парламентарно ниво

Иван Белчев: В изборния ден гласувайте за вашата партия, за вашия представител на местната общност, за да могат проблемите, които ние имаме тук, да се решават на парламентарно ниво

По професия съм IT специалист, а по призвание организатор на инициативи в сферата на екологията, подобряването на градската среда, спорта и туризма. Дълги години съм учил и работил в Германия, а след завръщането си в Русе се сблъсках с проблемите и грижите на съгражданите си. Благодарение на придобития опит в чужбина стартирах доброволчески дейности, които имат за цел да подобрят средата на живот, споделя кандидатът за народен представител от листата на „Демократична България – Обединение“ в 19-и МИР – Русе Иван Белчев.

Завършил съм Немската гимназия в Русе, придобих бакалавърска степен “Промишлен дизайн” в Русенския университет, а магистърска степен “Комуникационен дизайн” в Манхайм, Германия. Владея немски и английски език. Баща съм на 2 деца.

Участвам активно в екологични становища за замърсяващи производства в Русе и виждам нуждата от законови промени, защото проблемите не са само в родния ми град, а и в цяла България.

Основател съм на Ruse GO – клуб, който има за цел да подобри средата на живот на русенци чрез туризъм, спорт и еко дейности. През активния сезон организираме ежеседмични походи в Природен парк “Русенски Лом”. Всички мои действия са подкрепени от доброволци, вярващи в каузата ми. Проектите ни са носители на множество награди.

Заедно с екипа ми анализираме замърсяванията на въздуха в Русе посредством данни от датчиците, разположени в целия град и до предприятията. Тези анализи служат за основа в честите ми изказвания и становища пред институциите. Така се спират нови замърсяващи производства и се извършва граждански контрол над предприятията замърсители.

Чрез стартираната от мен през 2014 г. платформа “Писмо до кмета на Русе” гражданите се насърчават да споделят проблемите на града ни. През последните години общински служители следят за нови публикации в групата и неотложните ситуации се разглеждат бързо. Повече от половината случаи намират своето решение в рамките на седмица.

Демократична България е с номер 25, а преференция 104 е за мен, Иван Белчев.

Направете информиран избор и в изборния ден гласувайте за вашата партия, за вашия представител на местната общност, за да могат проблемите, които ние имаме тук, да се решават на парламентарно ниво.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: