иван белчев

Иван Белчев: Когато ходенето пеша се превръща в търсене на пролука между колите, означава, че имаме проблем с паркирането в този район

Когато ходенето пеша се превръща в търсене на пролука между колите, означава, че имаме проблем с паркирането в този район.

Центърът на Русе се е превърнал в един огромен паркинг върху тротоарите. Ще видите коли на всяко възможно място, до което незнайно как са се добрали.

Вижте какво става тук до училище Иван Вазов, отидете на страничния вход на Общината (до цветята), разходете се до паркинга на часовника…

Преди да се забрани паркирането на тези места, трябва да се направят достъпни общинските подземни паркинги; да се спечелят още места за паркиране – примерно да не се паркира успоредно на пътя, а под ъгъл; да се очертаят местата за паркиране и при паркиране извън очертанията да се глобява; да се въведе синя зона, където живущите да паркират безплатно, а другите да плащат.

Сигурен съм, че и вие ще дадете предложение в коментарите. Решения има, средства за реализацията им ще се намерят, нужни са действия.

Иван Белчев

януари 2021

#ДаБългария

Сподели: