Иван Влъчков ще търси първа победа за сезона в Русе

Иван Влъчков ще гони първата си победа за сезона в серия Туринг на Писта Русе, където ще се проведе 3-ият кръг от шампионата на Затворен маршрут. В първите два старта пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2 нямаше шанс и поради технически проблеми не завърши. Сега повредите по автомобила Хонда Сивик са отстранени, като беше направен реглаж на предния и задния мост. Последва тест на писта Дракон, за да се провери всичко. 

Сега в Русе Влъчков го очаква силна конкуренция. Подадените заявки в Туринг са общо 11. Сред тях са Димитър Кондев, Станислав Паришков, Стоил Неков, ветеранът Стоян Апостолов и Давид Будев. Няма да участва победителя от Писта Бургас Кольо Карастоянов (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък/КA-2). 

„Ще се борим за победата, след като не завърших в първите 2 кръга. Отстранихме проблемите и ще имаме силна конкуренция, заяви Влъчков. Благодарим на Стоян Стоянов и Николай Мончев за подкрепата. Без тях нямаше да мога да участвам. Благодаря и на главния механик Ивелин Терзиев за неуморната работа.“

Сподели: