Ива Митева

Ива Митева: Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин

Това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата

Водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ за София и Русе Ива Митева коментира, че целта на партията е хората да живеят по-добре.

„Това, което искат хората е по-лек живот, по-ниски данъци, спокойствие, сигурност, справедливост. Ние като хора, които искаме доверието на хората, трябва да се опитаме да им го дадем. Аз съм водач на листата в София и Русе и това, което ми направи впечатление в Русе е, че има кандидати с по шест, седем мандата. А Русе е градът с най-бързо намаляващо население след Добрич и Видин, това наистина е страшно, ако аз бях изкарала пълен мандат и съм поела обещание към хората щях да се срамувам да се изправя отново срещу тях, без да съм направила абсолютно нищо“, каза Ива Митева.

„Това, което наблюдавахме в този парламент е липса на хора със знания и опит. Притеснявам се, че в следващия парламент това ще бъде увеличено. Аз съм против професионалните политици в парламента и смятам, че по-скоро там трябва да има професионалисти. За съжаление тук дискредитирахме младите, в 47-ия парламент, като че ли казахме – младите не стават. Да, дипломата е много важна“, категорична е Ива Митева и допълни, но когато нямаш професионалния опит зад гърба си, тя не значи нищо.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: