иво пазарджиев

Иво Пазарджиев: Важно е ВМРО да има представители в парламента, които да отстояват националните интереси и да помагат за развитието на Русе

Скъпи приятели,

Много от вас ми задават въпрос дали ще бъда кандидат за народен представител на предстоящите избори.

Лично за мен сега не е време за избори. Като председател на Общински съвет – Русе имам много работа, която предстои да свърша в полза на русенци. За съжаление партиите в 45-ото Народно събрание прецениха, че трябва да изпратят избирателите на „поправителен“.

Не съм съгласен с много от решенията на ръководството на ВМРО. Едно от тях е коалирането с лицето Марешки, чиято политическа дейност до скоро беше да се упражнява в говорене против ВМРО. Има и други грешки, които считам, че трябва да изговорим вътре в Организацията.

Благодаря за номинациите, които получих от русенската и варненската структура. Приемам ги като добра оценка за работата ми през последните години. Не съм от хората, които ще напуснат кораба в тежка ситуация. В тази връзка приех да участвам в изборите, като ще заема последното 16-о място в листата в Русе.

Важно е ВМРО да има представители в парламента, които да отстояват националните интереси и да помагат за развитието на Русе. Пример за активен и здраво работещ народен представител е Искрен Веселинов. Благодарение на него се случват редица сериозни за града ни инфраструктурни обекти – магистралата Русе – Велико Търново, основният ремонт на пътя Русе – Кубрат и др.

Пожелавам успешна и толерантна предизборна кампания!

Иво Пазарджиев – кандидат за народен представител от коалиция „Българските патриоти“ в 19-и МИР – Русе

Сподели: