иво пазарджиев

Иво Пазарджиев е включен в листата на ВМРО за евроизборите

Русенският адвокат, общински съветник и председател на групата общински съветници „Патриотите, – ВМРО, Глас народен” Иво Пазарджиев, е сред кандидатите на ВМРО за членове на следващия европейски парламент.

Това стана ясно малко по-рано днес. Общинският съветник е сред най-активните и разпознаваеми лица в местния общински съвет. Неговата изявена позиция по ключови въпроси, касаещи развитието на Русе, е причина за често противопоставяне с управляващото мнозинство в лицето на ГЕРБ.

Тази енергия и желание за работа и защита интереса на българите, неминуемо ще се прехвърли и в Европейския парламент ако русенецът бъде сред избраните там. Това е една огромна възможност за жителите на дунавския град, считат от ВМРО, тъй като Иво Пазарджиев може да бъде един от ярките сигнали за промяна, който да се изпрати.

В бъдещият европейски парламент няма нужда от послушни чиновници, получаващи огромни заплати, облечени в самочувствието на това, че са нечии представители в Брюксел, счита Пазарджиев. Там трябва да има повече българи, които да работят за просперитета на нацията, за запазването на традиционните български и европейски ценности, каквито са християнството и семейството.

Сподели:

Още новини от деня