Иво Пазарджиев

Иво Пазарджиев: И Русе е сред спазарените градове от Сглобката, като София!

„И Русе е сред спазарените градове от Сглобката, като София!“, написа в свой пост във Facebook Иво Пазарджиев от ВМРО и председател на ОбС – Русе за мандат 2019 г. – 2023 г.

Според него сценарият на ГЕРБ е един – чакане, мотане и издигане на непечеливши кандидати, които нямат нищо общо нито с партията, нито с политиката, още по-малко с местното самоуправление.

Това съобщиха днес от пресцентъра на ВМРО в Русе.

„Целта е да не бъде мобилизиран дори твърдият електорат на ГЕРБ и в единия случай кандидата на ПП-ДБ да спечели без балотаж, а в другия (русенския) да отиде на балотаж, където герберите открито да го подкрепят. Борисов го заяви в прав текст. Това е предателство не само към собствените му поддръжници, но и към политическата нормалност като цяло. Задкулисните договорки в Сглобката искат да предрешат изборите като цяло. За щастие в Русе има надежда да им объркаме плановете. Искрен Веселинов може да получи повече от твърдите партийни ядра. Достатъчно е мнозинството от мислещите граждани да бъде активно и да избере личност“, коментира още Пазарджиев.

Сподели: