сиана недвижими имоти лого

Избор на агенция за недвижими имоти

сиана недвижими имоти лого

Присъствието на пазара на компетентни специалисти от агенция за недвижими имоти е надеждна защита срещу всякакви измамници. А високата конкуренция между тях стимулира професионалното израстване на брокерите и повишава тяхната репутация.

Какво предимство дават услугите на агенция за недвижими имоти?

Сделката с недвижим имот е не само сложен и понякога продължителен процес, но и пълен с всякакви рискове, както юридически, така и финансови. За успешна покупка или продажба на апартамент, например, е необходимо да сте запознати с правните аспекти и ясно разбиране на всички етапи на сделката. Опитните брокери, които активно работят на пазара на недвижими имоти, разполагат с пълна и точна информация. Те гарантират законността на документите и ускоряват процеса на сделката.

Услуги на брокери на недвижими имоти: предимства

Добросъвестният брокер няма да подведе клиента относно цената на апартамента/ къщата/ парцела и перспективите за покупка или продажба. Това ще помогне за обективна оценка на ситуацията. Ще може да се предложат алтернативни решения и ще се спести ценно време.

В същото време всички желания на клиента ще бъдат оформени в предварителен договор за работа с агенцията: примерно цена на апартамента, изисквания за жилище, условия на сделката и т.н.

Сделките с недвижими имоти засягат интересите на различни страни. И точно агенцията за недвижими имоти ги удовлетворява по най-добрия начин като получава съответно комисионна за своите услуги.

Отчитането на желанията на всички страни и довеждането на сделката до успешен финал е задача, която може да изпълни само опитен брокер. Той притежава  професионални умения, разбира психологията на хората и е с безпогрешна интуиция. Брокерът контролира цялата сделка на всеки етап.

Услуги на брокери на недвижими имоти – има ли предимства и какви?

  • Задачата на брокера е да защитава интересите на своя клиент. Специалистът събира информация и предлага най-добрите решения за всички възникващи проблеми. Всеки един от тях, открит при подготовката на документите, се представя на вниманието на клиента.
  • В същото време на клиента винаги се гарантира компетентна консултация по въпроси, които го интересуват. Преговорите с всички участници в сделката се водят на високо професионално ниво.
  • Брокерът извършва цялата работа по сделката – от намирането на подходящия имот до получаването на цялата необходима информация. Той бързо работи с бази данни, компетентно преговаря и спестява много време на клиента.
  • При продажба на недвижими имоти рекламните обаждания са директно към телефона на агенцията. Така брокерът ще се спре на  надежден купувач за успешна сделка.
  • Брокерът организира огледи в удобно за клиента време, събира информация за недвижимите имоти, а ако клиентът е много зает, може да отиде сам на предварителен оглед на апартамента.

Изборът на агенция за недвижими имоти зависи от много критерии.

Препоръка от приятели, които са доволни от качеството на сделката, е най-честият начин за избор на агенция.

По принцип с добра репутация са тези агенции, които са класирани на първо място в рейтингите от много години, чието име отдавна е познато в рекламата. Те вдъхват доверие и ако техният офис не е променял адреса си от дълго време.

Добрата агенция за недвижими имоти предлага широка гама от услуги за недвижими имоти. Тя включва:

  • цялостна сделка – от реклама на обект до нейното изповядване;
  • правна поддръжка при покупко-продажба на вече избрани опции;
  • юридическа консултации по въпроси, които не са свързани със сделката.

Една сериозна агенцията недвижими имоти с добра репутация винаги е заинтересована клиентът да остане доволен от свършената работа и да препоръча я на своите приятели и познати!

Сподели: