Завърши ремонтът на лекоатлетическата писта в СК „Ялта“

Време за прочитане: < 1 мин.

Завърши ремонтът на закрита лекоатлетическа писта в СК „Ялта“. Възложител бе Министерството на младежта и спорта, а стойността – над 124 хил. лева.

С осъществяване на дейностите по проекта се цели модернизация на спортната инфраструктура, насърчаване към здравословен начин на живот, както сред подрастващите, така и сред всеки проявил интерес към упражняване на този вид спорт. Подобряването на условията за тренировка ще спомогнат за постигане на високи спортни постижения и професионална реализация в областта на леката атлетика.

Изпълнени са следните видове строителни работи: Спортна зала-вътрешни СМР: Подмяна на дограма с петкамерни PVC прозорци и алуминиеви врати; Направа на окачен таван; Шпакловане и боядисване на стени и подове; Полагане на нова бетонова настилка и циментно-пясъчна замаска; Доставка и полагане на рулонна хидроизолация; Доставка и полагане на полиуретанова настилка на лекоатлетическата писта и разчертаване; Външни СМР: Полагане на бетонова настилка и запълване на фуги с еластично битумно лепило; Изкърпване на външна филцова мазилка по фасада; Удължаване на същ. водосточни тръби ф 120мм. ​​​​​​​По част ЕЛ – подмяна на ел. табло, ключове, контакти, лампи, проводници, кабели и др.

Повече подробности тук

Сподели:

Още новини от деня