Извършени са текущи ремонти и възстановяване на светофарни уредби по бул. „Липник“, на кръстовището на Олимпа и на кръстовището на ул. „Даме Груев“ с ул. „Еленин връх“

Извършени са текущи ремонти и възстановяване на светофарни уредби по бул. „Липник“, на кръстовището на Олимпа и на кръстовището на ул. „Даме Груев“ с ул. „Еленин връх“.

Това става ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и екипа му по отношение работата в ресор „Комунални дейности“ през отминаващата седмица.

Възстановено e неработещо улично осветление на участъци от републикански път I – 5 и по бул. „Трети март“, бул. „Родина“, ул. „Борисова“, ул. „Видин“, ул. „Даме Груев“, ул. „Ибър“, ул. „Йосиф Хербст“, ул. „Николаевска“, ул. „Опълченска“, ул. „Потсдам“, ул. „Славянска“, ул. „Тича“, ул. „Т. Минков“, ул. „Хр. Ясенов“, ул. „Чипровци“, както и по уличната мрежа в с. Николово и с. Червена вода.

Извършени са ремонтно – възстановителни дейности на външното осветление на места в Парка на младежта и в райони на околоблоковите пространства на бл. „Мелник“, бл. „43“, бл. „68“ и бл. „87“ в кв. Здравец, бл. „Ния“ и бл. „Румяна войвода“ в кв. Здравец – Изток, бл. „103“ и бл. „107“ в кв. Чародейка – Юг, бл. „402“ и бл. „403“ в кв. Чародейка – Север, бл. „Шабла“ и бл. „Мадарски конник“ в кв. Възраждане.

Извършена е подмяна на стари натриеви осветителни тела за улично осветление с нови LED осветители в с. Долно Абланово, с. Просена, с. Червена вода и с. Хотанца.

Сподели: