Изпълнителният директор на русенската логистична компания euShipments.com в ефира на сутрешния блок на БНТ

Светлозар Димитров госува на предаването „100% будни“, за да коментира новия приз на компанията – „Бизнес в първите 20 милиона“ 2023

Преди броени дни бяха връчени наградите в ежегодния конкурс „Мениджър на годината“. Стана ясно, че победител в категория „Бизнес в първите 20 милиона“ е русенската компания euShipments.com. Компанията развива своята дейност от 2012г. и предоставя фулфилмънт и международна логистика за онлайн магазини.

Престижната награда беше връчена под патронажа на Президента на Република България, а днес в ефира на БНТ изпълнителният директор Светлозар Димитров разказа какво е значението на приза и какво на практика стои зад подобни отличия.

„Изключително мотивиращ е фактът, че един над десетгодишен труд не остава незабелязан. Зад такива успехи стоят наистина много усилия. Ние управляваме един силно оперативен бизнес и тук е моментът да благодаря на всички хора, които стоят зад мен като екип!“ – сподели Димитров в дискусия с водещите Щерев и Иванова.

Конкурсът на сп. Мениджър цел да открои добрите практики на най-добрите лидери и компании, които допринасят за българската икономика и осезаемо променят бизнес климата в страната.

euShipments.com предоставя фулфилмънт и международни доставки за електронната търговия. Като интегратор на куриерски услуги, компанията включва в портфолиото си цялата гама от услуги на повече от 50 от най-големите местни куриерски компании в Европа. Мрежата на euShipments.com обхваща целия ЕС и оперира с 12 фулфилмънт центъра. През 2023 г. euShipments.com е класирана в списъка с най-бързо развиващите се компании в Европа на Financial Times. Към момента други две логистични компании влизат в състава на международната група на euShipments.com – хърватската Pick&Pack и румънската Helpship.

Сподели: