Илиян Илиев е водачът на листата от кандидати за народни представители на ПП НДСВ в 19-и МИР - Русе

Илиян Илиев е водачът на листата от кандидати за народни представители на ПП НДСВ в 19-и МИР – Русе

Илиян Илиев е водачът на листата от кандидати за народни представители на ПП НДСВ в 19-и МИР – Русе. Днес той регистрира в Районната избирателна комисия – Русе листа от общо 9 кандидати.

В Районната избирателна комисия бяха подадени имена, за които Илиян Илиев сподели, че са млади, перспективни и готови да работят за каузата на НДСВ и просперитета на страната.

НДСВ е ориентирана център дясно, а според водача на листата отсъствието на партията от политическия живот няма да се отрази сериозно. „От 2001 до 2005 г. нещата при управлението на НДСВ бяха много по-различни и нормални, хората можеха да работят и да са доволни от възнагражденията, които получават. По времето на НДСВ страната влезе в демократичното семейство в ЕС и НАТО“, припомни Илиян Илиев. И изрази надеждата, че ако партията влезе в парламента, ще се променят доста неща, тъй като хората на НДСВ са по-диалогични, по-добри и можещи хора.

Илиян Илиев коментира и напускането си на ГЕРБ. Причината е, че това е партия от лидерски тип, не се толерира другото мислене и постепенно са се отдалечили във вижданията си. Когато НДСВ е обявила, че рестартира и се връща в политическия живот, русенецът е решил да се върна към корените си в политиката.

Eто и самата листа:

  1. Илиян Илиев
  2. Ралица Драганова
  3. Мариана Сабриева
  4. Георги Иванов
  5. Мариан Цветанов
  6. Адриан Андреев
  7. Георги Върбанов
  8. Нели Ченкова
  9. Искрен Ангелов
Сподели: